«Χρυσοί» οι Volbeat στις Η.Π.Α.

Νέο video από τους Δανούς

07/10/2014 @ 20:15
Το single των Volbeat, "A Warrior's Call", από το "Beyond Hell / Above Heaven" του 2010, έγινε χρυσό στην Ηνωμένες Πολιτείες, ξεπερνώντας σύμφωνα με την RIAA (Recording Industry Association Of America) τις 500 χιλιάδες πωλήσεις.

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπάντας, Michael Poulsen, ανέφερε σε σχετική δήλωσή του τα εξής:

«Ο Jon, ο Anders, ο Rob κι εγώ είμαστε πολύ περήφανοι για αυτήν την αναγνώριση. Το γεγονός ότι η καθεμιά πώληση είναι μια χειρονομία που ανήκει στους οπαδούς, οι οποίοι γεμίζουν τους χώρους συναυλιών, αγοράζουν τους δίσκους και στηρίζουν την rock μουσική, έχει πραγματικά μεγάλη σημασία. Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθένα σας. Μοιραζόμαστε αυτήν την στιγμή με όλους όσους δουλεύουν για λογαριασμό μας και μας υποστηρίζουν σε όλο τον κόσμο, αλλά και με τους οπαδούς, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η rock μουσική είναι ζωντανή και ακμαία.»

Τις προηγούμενες ημέρες οι Volbeat έδωσαν στην δημοσιότητα το live video του "Evelyn", με τη συμμετοχή του frontman των Trivium, Matt Heafy. Θυμίζουμε πως τα φωνητικά στην στούντιο εκδοχή του κομματιού ανήκουν στον Mark "Barney" Greenway των Napalm Death.
  • SHARE
  • TWEET