Τη βοήθεια του κοινού για να κόψει το αλκοόλ ζητάει ο Al Jourgensen των Ministry

Πρόκειται να μπει σύντομα σε κέντρο αποτοξίνωσης

21/01/2014 @ 11:24
Σύμφωνοι, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάποιος rock star θα διαβεί το κατώφλι κάποιου κέντρου αποτοξίνωσης για να καταπολεμήσει την εξάρτησή του από τις ουσίες.

Η διαφορά στην περίπτωση του frontman των Ministry, Al Jourgensen, έχει να κάνει με τον τρόπος που ο ίδιος (και όχι κάποιος εκπρόσωπος τύπου) επικοινώνησε τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον στο κοινό.

Ο Jourgensen λοιπόν επέλεξε μέσω ακατάπαυστων αναρτήσεων στην προσωπική του σελίδα στο facebook να αναφέρει τα εξής:

«Μόλις με πληροφόρησαν ότι θα μπω στις 3 Φεβρουαρίου, οπότε μπορώ να παρακολουθήσω στις 2 του μήνα το Super Bowl πιωμένος. Η νηφαλιότητά μου -επαναλαμβάνω- δεν θα διώξει τον σαρκασμό, αν πρόκειται να επηρεάσει κάτι, θα τον ενισχύσει. Εκτιμώ την υποστήριξη του αδελφού μου και της οικογένειάς μου. Έκοψα μόνος μου την πρέζα και το κρακ, αλλά χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό, οπότε όλες οι σκέψεις και οι προσευχές σαν είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ!»

Το τελευταίο (και πιθανώς έσχατο σύμφωνα με άλλες δηλώσεις του Jourgensen) άλμπουμ των Ministry με τίτλο "From Beer To Eternity" κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
  • SHARE
  • TWEET