"Third Stage: Live in London": Οι Flying Colors ανακοινώνουν νέο live άλμπουμ

Δείτε το trailer και το video για το "Mask Machine" από την ιδιαίτερη εμφάνιση της μπάντας

23/06/2020 @ 15:10

Οι Flying Colors ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους live δίσκου, "Third Stage: Live In London", στις 18 Σεπτεμβρίου μέσω της Music Theories Recording.

To "Third Stage: Live In London", μαγνητοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας της μπάντας, και συγκεκριμένα περιλαμβάνει την εμφάνιση του supergroup στις 14 Δεκεμβρίου στο Sepherd’s Bush Empire του Λονδίνου.

Ο δίσκος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μια ποικιλία εκδόσεων, μεταξύ των οποίων, σε τριπλό βινύλιο, CD, DVD, Bluray, αλλά και σε Earbook 40 σελίδων που θα περιλαμβάνει πέντε δίσκους και επιπρόσθετο υλικό από την εμφάνιση της μπάντας στο Morsefest 2019.

Μπορείτε να δείτε εδώ το trailer της κυκλοφορίας, και εδώ το video για το "Mask Machine".

H συγκεκριμένη περιοδεία περιελάμβανε εννέα εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτή του Λονδίνου, όπου ο Mike Portnoy, σηκώθηκε όρθιος και δήλωσε ενθουσιασμένος:

«Καλώς ήρθατε σε μια από τις σπανιότερες περιστάσεις, σπανιότερη από θέαση Α.Τ.Ι.Α., σπανιότερη από εμφάνιση Sasquatch. Την εμφάνιση των Flying Colors, εδώ, στη σκηνή του Λονδίνου. Είναι μια στενάχωρη βραδιά για εμάς, μιας και είναι η τελευταία της περιοδείας μας και δεν παίζουμε ζωντανά συχνά, οπότε θα απολαύσουμε κάθε στιγμή πάνω στην σκηνή και θα αποτυπώσουμε κάθε αποψινή ανάμνηση».

Το setlist της εμφάνισης βασίστηκε στον τελευταίο δίσκο της μπάντας, "Third Degree" αλλά και στο πετυχημένο “Second Nature”.

O McPherson θυμάται:

«Θυμάμαι πως ένιωθα πριν την συναυλία. Είχα ενθουσιαστεί γιατί η μεγαλύτερη κόρη μου και η γιαγιά της ήταν στο κοινό, που τις αγαπώ πολύ, και ένιωθα πως το σόου ήταν καθοδόν. Είναι πάντα ευχάριστο το συναίσθημα να ανεβαίνεις στην σκηνή όταν έχεις απορροφήσει το υλικό σου αρκετά ώστε απλά να ξεδώσεις!

Το Shepherd’s Bush Empire είναι κλασικό θέατρο. Ο χώρος είναι εντυπωσιακός. Επίσης, εξαιρετικοί ήταν και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαστήκαμε, κάτι που πάντα διευκολύνει ευχάριστα τις συναυλίες.

Το να παίζεις με τους Flying Colors είναι σαν να παίζεις σε ταινία. Είναι τόσο έντονο συναισθηματικά, που η υπενθύμιση πως επρόκειτο για την τελευταία συναυλία της περιοδείας, άφηνε μια γλυκόπικρη αίσθηση. Αγαπώ τα άλλα μέλη της μπάντας και η χημεία μας πάντα είναι κορυφαία, σαν ένα καλό sushi. Δεν υπάρχει υλικό που μπορείς να αναπληρώσεις και να παραμείνει το ίδιο, είναι μια από τις ευγενικότερες και πιο ενωμένες μπάντες που έχω συμμετάσχει».

Στις 18 Σεπτεμβρίου οι Flying Colors θα επανακυκλοφορήσουν και τα άλμπουμ "Flying Colors" και "Second Nature".

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr, μπορείτε να ανατρέξετε στις παρουσιάσεις των προηγούμενων ζωντανών δίσκων της μπάντας, "Live In Europe" και "Second Flight: Live At The Z7".

Εδώ, μπορείτε να ανατρέξετε στην πρόσφατη συνέντευξη του Dave LaRue στον Χρήστο Καραδημήτρη  και παρακάτω να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Third Stage: Live In London".

CD 1
  1. Blue Ocean
  2. A Place In Your World
  3. The Loss Inside
  4. More
  5. Kayla
  6. Geronimo
  7. You Are Not Alone
  8. Forever In A Daze
  9. Love Letter

CD 2:
  1. Peaceful Harbor
  2. Crawl
  3. Infinite Fire
  4. Cosmic Symphony
  5. The Storm
  6. Mask Machine

 

  • SHARE
  • TWEET