Οι Armored Saint κυκλοφορούν νέο live δίσκο

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει το live της εμφάνισης στο Wacken Open Air festival

09/09/2016 @ 13:40

Έχοντας περιοδεύσει, από το ξεκίνημα της καριέρας τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80, με τους Metallica, τους Whitesnake, τον Alice Cooper, τους Scorpions μεταξύ άλλων, οι Armored Saint υπήρξαν πάντα μια μπάντα υψηλών live προδιαγραφών.

Το μόνο «ζωντανό» διαπιστευτήριο της δισκογραφίας τους, μέχρι τώρα, είναι το άλμπουμ "Saints Will Conquer" του 1989.

Μετά την επανένωση του αρχικού lineup το 1999 (John Bush - φωνή, Joey Vera - μπάσο, Phil Sandoval - κιθάρα, Jeff Duncan - κιθάρα, Gonzo Sandoval - ντραμς) και την κυκλοφορία δίσκων όπως το "La Raza" (2010) και το "Win Hands Down" (2015), οι Armored Saint περιόδευσαν με μπάντες όπως οι Saxon, οι Metal Church και οι Queensryche.

Από όλες αυτές τις εμφανίσεις το συγκρότημα από το Los Angeles επέλεξε να ηχογραφήσει το live set της εμφάνισης στο Wacken Open Air festival, όπως και το headlining show που έδωσαν στο Aschaffenburg της Γερμανίας με σκοπό την κυκλοφορία του δεύτερου live άλμπουμ της δισκογραφικής τους πορείας.

Σε συνεργασία με την PledgeMusic αυτό το ειδικό live άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές με κάθε μια από αυτές να περιλαμβάνει ένα ψηφιακής μορφής download των κομματιών και επιπρόσθετο υλικό από τα παρασκήνια εμφανίσεων όπως αυτής «στο πλευρό» των Queensryche, το Ozzfest του 2016 και το Wacken του 2015.

Δείτε εδώ ένα video από την εμφάνιση των Armored Saint στο Whisky A Go Go, τον Ιούνιο του 2016.

  • SHARE
  • TWEET