Η all-star death metal μπάντα με μέλη των Sinister, Suffocation, Pestilence και Suture βγάζει νέο δίσκο

Οι Voracious Scourge θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους full length άλμπουμ τον Αύγουστο

30/06/2020 @ 12:01

Η μελωδική old-school brutal death metal μπάντα Voracious Scourge πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ τον Αύγουστο.

Πιο συγκεκριμένα, η μπάντα των Adrie Kloosterwaard (Sinister), Mike Smith (Suffocation), Tony Choy (Pestilence, Atheist), Jason McIntyre (Suture) και Billy Richard έχει ορίσει την 21η Αυγούστου ως την ημέρα κυκλοφορίας του "In Death".

To "In Death" θα είναι η δεύτερη κυκλοφορία της μπάντας μετά το EP "...Our Demise", το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018.

Ο ιδρυτής και κιθαρίστας της μπάντας, Jason McIntyre, δήλωσε σχετικά: «Είχα μερικά κομμάτια που θεωρούσα πως ήταν αρκετά καλά, οπότε προσέγγισα τον Mike (Smith) για να παίξει τα τύμπανα. Είχε αρκετή δουλειά στο studio, αλλά βρήκαμε την άκρη και το πραγματοποιήσαμε. Ο Adrie (Kloosterwaard) είναι φίλος εδώ και καιρό. Είμαι μεγάλος οπαδός των Sinister από τον πρώτο τους δίσκο. Τον ρώτησα αν ήθελε να γίνει μέλος του project, και απάντησε θετικά. Τόσο απλά. Ο Tony (Choy) επίσης σε ένα απόγευμα αποφασίστηκε να συμμετάσχει στο project. Είναι πολύ συναρπαστικό και συγκινητικό να δουλεύεις με τόσο θρυλικούς και αξιοσέβαστους μουσικούς της death metal σκηνής».

Αναφορικά με τη διαδικασία σύνθεσης, ο McIntyre δήλωσε: «Εγώ γράφω το περισσότερο υλικό και το περνάω στα παιδιά, οι οποίοι μου απαντούν με την ερμηνεία του πως ακούγεται το κομμάτι σε αυτούς, ανάλογα με την προσωπική τους συνεισφορά στο project».

Το "In Death" θα περιλαμβάνει και μια διασκευή στο "Born Dead" των Death, καθώς και guest συμμετοχές από τους Andy LaRocque και James Murphy.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

voracious-scourge-in-death-cover

01. Retribution Of The Damned (Intro)
02. Heaven's Scorched
03. Defleshed Messiah
04. Voracious Scourge
05. Mental Enslavement
06. In Death
07. A Life Condemned
08. Harbinger Of Our Own Demise
09. Tank Tread Evisceration
10. Born Dead (Death Cover)

  • SHARE
  • TWEET