Συνελήφθη για εγκατάλειψη θύματος και κατοχή ναρκωτικών ο τραγουδιστής των Bauhaus, Peter Murphy

21/03/2013 @ 11:49
Στη λίστα με τους συλληφθέντες rock και metal καλλιτέχνες ήρθε να προστεθεί ο τραγουδιστής της gothic rock μπάντας Bauhaus, Peter Murphy, ο οποίος κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος, οδήγηση υπό επήρεια ναρκωτικών και κατοχή ναρκωτικών.

Ο Murphy δηλώνει αθώος, και αρνείται τις καταγγελίες ενός αυτόπτη μάρτυρα. Συνελήφθη στο Glendale της Καλιφόρνια το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν περαστικός ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής προκάλεσε με το αμάξι του τον τραυματισμό ενός οδηγού παρακείμενου οχήματος και έπειτα τον εγκατέλειψε.

Ένας μάρτυρας που τον ακολούθησε χρησιμοποίησε το όχημά του για να τον εμποδίσει να συνεχίσει την οδήγηση, γιατί όπως δήλωσε «φοβήθηκε πως θα προκαλέσει το θάνατο κάποιου».

Ο τραυματισμένος οδηγός κατάφερε να κρατήσει τις πινακίδες του αμαξιού του Murphy, ενώ ένας άλλος διερχόμενος τράβηξε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Οι τοπικές εφημερίδες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης και αδυνατεί να θυμηθεί την ώρα και την ημέρα του περιστατικού. Παραδέχθηκε όμως πως παίρνει συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά και πως υπέφερε από jet-lag μετά από μία πτήση.

Μετά από έρευνες ανακαλύφθηκε μία σακούλα στο αστυνομικό όχημα που μετέφερε τον Murphy, η οποία φαίνεται να περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Ο ίδιος αρνείται πως του ανήκει η σακούλα, όπως τον κατηγορούν. Προς το παρόν έχει αφεθεί ελεύθερος, παρά την αρχική εγγύηση που έφτανε το μισό εκατομμύριο δολάρια. Η δίκη του θα γίνει στις 17 Μαΐου.
  • SHARE
  • TWEET