Ανακοίνωση της High Priority Promotions για τις συναυλίες των Coldplay και την στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Ολυμπιακό Στάδιο εξαιτίας ζητημάτων στη συντήρηση του στεγάστρου Καλατράβα

03/10/2023 @ 11:49

Καθώς το Ολυμπιακό Στάδιο πλέον είναι κλειστό λόγω των ζητημάτων που ανέκυψαν με την στατική επάρκεια του στεγάστρου Καλατράβα, άγνωστο είναι εάν οι επερχόμενες, sold out συναυλίες των Coldplay στις 8 και 9 Ιουνίου θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά.

Σε σχετική ανακοίνωση η οποία ακολουθεί αυτούσια, η διοργανώτρια εταιρεία High Priority Promotions αναφέρει ότι τηρεί στάση αναμονής, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση:

Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay

Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ. 

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο… να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!

To Ολυμπιακό Στάδιο άνοιξε ξανά τις πύλες του για μεγάλες rock συναυλίες το 2022, φιλοξενώντας τους Iron Maiden, Scorpions και Alice Cooper, ενώ τον περασμένο Ιούλιο έλαβε χώρα η εμφάνιση των Guns N' Roses.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET