Σεμινάριο drums με τον Kamil Kappa στο Ηράκλειο Κρήτης

24/04/2013 @ 11:33
Θα θέλαμε με χαρά να σας προσκαλέσουμε στο σεμινάριο που διεξαχθεί στη σχολή μας, Modern Music School (Χρυσοστόμου 18) το Σάββατο 27 Απριλίου στις 19:00 από τον Kamil Kappa!

Ο Kamil Kappa υπήρξε ιδρυτικό μέλος της alternative metal μπάντας Poem με τους οποίους ηχογράφησε έναν δίσκο (The Great Secret Show) και συμμετείχε σε σημαντικές συναυλίες ανοίγοντας τους Ozzy Osbourne, Paradise Lost και Pain of Salvation. Τα video των POEM έχουν προβληθεί από το Mad ΤV και MTV Ελλάδος και ακολούθησαν συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites της χώρας.

Στα 24 αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο για να βιώσει και να μάθει πώς λειτουργεί η μουσική σκηνή στο εξωτερικό. Εδώ και δύο χρόνια έχει ηχογραφήσει με καλλιτέχνες και μπάντες, έχει διδάξει και έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και μουσικά projects σε Αγγλία, Καναδά και Πολωνία. Η εμπειρία που αποκόμισε από τη ζωή του μουσικού στην Αγγλία τον έχει διδάξει σε πολλούς ενδιαφέροντες τομείς της μουσικής βιομηχανίας όπως στο πώς οργανώνεται μια μπάντα στην Αγγλία αλλά και ποιες είναι οι διαφορές της αγοράς μεταξύ Ελλάδας-Αγγλίας.

Στο σεμινάριο θα μοιραστεί μαζί μας το πως πρέπει να προετοιμαστεί ένας μουσικός πριν φύγει στο εξωτερικό, τι να περιμένει από την μουσική σκηνή στο Λονδίνο -αλλά και τη ζωή- και τέλος, θα παρουσιάσει κάποια κομμάτια των συγκροτημάτων που έχει συμμετάσχει ανά καιρούς.

Modern Music School: Χρυσοστόμου 18, Ηράκλειο Κρήτης
Ώρα έναρξης: 19:00
Είσοδος ελεύθερη
VIDEO

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET