Οι Nightfall ζωντανά στη Θεσσαλονίκη πριν περιοδεύσουν στη Βραζιλία

Δείτε το νέο video clip από την εμφάνιση στο Hellfest

19/03/2024 @ 08:13

Το ιστορικό ελληνικό συγκρότημα του «σκληρού ήχου», οι Nightfall, σε ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ, συνεχίζουν τις συναυλιακές τους εμφανίσεις.

Μετά τη Λάρισα, οι Nightfall θα εμφανιστούν ζωντανά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Eightball Club με supporting act τους Among Death's Shadow.

Ταυτόχρονα οι Nightfall μοιράστηκαν ένα ακόμη live video από την εμφάνισή τους στο φημισμένο φεστιβάλ Hellfest στη Γαλλία, το καλοκαίρι του 2023, για το τραγούδι "Killing Moon" από το άλμπουμ "At Night We Prey" που κυκλοφόρησε το 2021 από το διεθνές δισκογραφικό label της Season Of Mist και είχε ως θεματικό άξονα το ζήτημα της κατάθλιψης και της αντιμετώπισής της χωρίς στερεότυπα.

Το γκρουπ ανακοίνωσε επίσης την περιοδεία "Darkness Forever Over Brazil 2024" που θα κάνει στάση σε 10 μέχρι στιγμής πόλεις της Βραζιλίας.

«Ήρθαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήταν τόσο καλά που ερχόμαστε ξανά αυτόν τον Μάιο για περισσότερο. Πολύ περισσότερο! Η περιοδεία "Darkness Forever Οver Brazil" έρχεται στην πόλη σας. Sao Paulo, Curitiba, Blumenau, Porto Alegre, Foz Do Iguacu, Maringa, Ribeirao Preto, Belo Horizonte, Goiania, Uberlandia.» σημειώνεται στην επίσημη ανάρτηση των Nightfall στο Instagram.

Πληροφορίες για εισιτήρια:

Προπώληση 13€

Ταμείο 15€

Ηλεκτρονική προπώληση στο cometogether.live

Σημεία προπώλησης:

The Nephilim Store, Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη

Eightball Club, Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET