Phil Anselmo και Black Label Society διασκευάζουν Pantera (video)

Έπαιξαν το "I'm Broken" σε Μασαχουσέτη και Νέα Υόρκη

12/05/2014 @ 12:34
Οι Down ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες περιοδεία στην Αμερική με τους Black Label Society και όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, Phil Anselmo και Zakk Wylde δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί στη σκηνή και να παίξουν ζωντανά ένα κομμάτι των Pantera.

Ο πρώην frontman των Pantera λοιπόν, ένωσε τις δυνάμεις του με την μπάντα του Wylde για μία διασκευή στο πασίγνωστο single "I'm Broken" από το "Far Beyond Driven", καταρχάς στις 8 Μαΐου στο Worcester της Μασαχουσέτης και κατόπιν στη Νέα Υόρκη.

Μπορείτε να δείτε από ερασιτεχνική λήψη την εκτέλεση του κομματιού στο Worcester εδώ ή εδώ και αυτήν της Νέας Υόρκης εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Phil Anselmo είχε εκφράσει την άποψη πως οι Pantera θα μπορούσαν να επανενωθούν με τον Zakk Wylde στη θέση του εκλιπόντα Dimebag Darrell, με τον αδελφό του Dimebag, Vinnie Paul, πάντως να εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο.

Οι Down του Phil Anselmo κυκλοφορούν επισήμως αύριο το νέο τους EP με τίτλο "Down IV - Part Two", το οποίο σας παρουσιάσαμε σε αποκλειστικότητα για την χώρας και μπορείτε ακόμη να ακούσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET