Οι Velvet Revolver δοκιμάζουν νέους τραγουδιστές. Δε θα είναι ο Myles Kennedy

28/09/2010 @ 12:13
Κινητικότητα παρουσιάζεται στο στρατόπεδο των Velvet Revolver μετά από πολύ καιρό, αφού μετά την αποχώρηση του Scott Weiland και την επαναδραστηριοποίηση των Stone Temple Pilots δεν έχει βρεθεί ακόμα ο νέος τραγουδιστής για το supergroup που διαθέτει τρία πρώην μέλη των Guns N' Roses στην σύνθεσή του.

Όπως ενημέρωσε ο drummer, Matt Sorum, μέσω του προσωπικού twitter του: «Οι Velvet Revolver θα τζαμάρουν ξανά στο στούντιο στις αρχές του Οκτώβρη. Θα δοκιμάσουμε δύο νέους τραγουδιστές. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό».

Παράλληλα, ο Slash διέψευσε τις φήμες πως ο τραγουδιστής στην προσωπική του μπάντα και frontman των Alter Bridge, Myles Kennedy, θα είναι ο νέος τραγουδιστής των Velvet Revolver.

Όπως ανέφερε, «Υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει - στην πραγματικότητα ξέρω ότι δε θα γίνει. Είναι σε μια μπάντα που λέγεται Alter Bridge και έχουν νέο album που κυκλοφορεί. Προσπαθούμε να βολέψουμε συνεχώς τα πράγματα μεταξύ της περιοδείας των Alter Bridge και της δικής μου για όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Τον επόμενο μήνα θα βρεθούμε με τον Duff, τον Matt και τον Dave για να δοκιμάσουμε κανα-δυο τραγουδιστές και να δούμε αν ταιριάζουν. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να πείσουμε τον Myles να ενταχθεί στους Velvet Revolver.
  • SHARE
  • TWEET