H ζωή του Scott Weiland θα γίνει ταινία

H κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του θα περιέχει και ακυκλοφόρητη μουσική

29/06/2021 @ 12:34

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, η βιογραφία του Scott Weiland, "Not Dead And Not For Sale", που είχε εκδοθεί το 2011, αναμένεται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Το φιλμ θα ονομάζεται "Paper Heart", με την εταιρεία Dark Pictures και τον παραγωγό Orian Williams, ευρύτερα γνωστούς για την βιογραφική ταινία "Control", βασισμένη στον Ian Curtis των Joy Division, να έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου του Weiland.

Επιπρόσθετα, το σενάριο θα υπογράψουν η Jennifer Erwin, συνιδρύτρια της εταιρείας και οπαδός των Stone Temple Pilots και η, πρώην πράκτορας του FBI, Anne Beagan:

«Είναι τιμή μας να έχουμε την εμπιστοσύνη να πούμε την ιστορία του Scott καθώς και τη δυνατότητα να απεικονίσουμε λιγότερο γνωστές πτυχές του.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα όσο το δυνατόν περισσότερο αυθεντικό φιλμ για ένα τόσο ξεχωριστό καλλιτέχνη. Πέρα από τη βιογραφία του Scott, ήταν σημαντικό να έρθουμε σε επικοινωνία με τον κοντινό του περίγυρο, ώστε να εξακριβώσουμε πολλές λεπτομέρειες. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που είχαμε και πρόσβαση σε ακυκλοφόρητη μουσική του για να την αξιοποιήσουμε στην ταινία».

O Scott Weiland διετέλεσε frontman των Stone Temple Pilots από το 1989 έως το 2002, ενώ το 2003 ανέλαβε το μικρόφωνο στο supergroup των Velvet Revolver, μέχρι την αποχώρησή του το 2008, όταν και επέστρεψε στους STP. Παρέμεινε στην επανενωμένη μπάντα έως και το 2013, ενώ έφυγε από τη ζωή στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

Δείτε επίσης:

Ο Scott Weiland είναι το θέμα του νέου επεισοδίου της σειράς "Autopsy"

Velvet Revolver: «Δεν μπορέσαμε ποτέ να αντικαταστήσουμε τον Scott Weiland»

Το καταστροφικό χάρισμα

  • SHARE
  • TWEET