Oι Motorhead... σκοράρουν

03/06/2007 @ 14:33
Μια βρετανική ομάδα ποδοσφαίρου από μπόμπιρες τρομοκρατεί τους αντιπάλους της υπό τους ήχους των Motorhead!

Έπειτα από την υπογραφή χορηγικής συμφωνίας με τους Motorhead, η ομάδα Greenbank από το Lincoln της Αγγλίας παίζει πλέον με μαύρες στολές και έμβλημα το «snaggletooth», δηλ. το λογότυπο του γκρουπ με την κεφαλή-τέρας, ενώ το όνομα του γκρουπ είναι τυπωμένο στις φανέλες τους! Mάλιστα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο κάτω από το μνημειώδες “Ace Of Spades”.

Η συμφωνία έκλεισε όταν ο μάνατζερ της ομάδας Gary Weight, φίλος από τα παλιά του frontman Ian 'Lemmy' Kilmister, πλησίασε το γκρουπ. Σχετικά λέει: Hταν μια περίεργη ιδέα που είχα μια μέρα. Τους έστειλα ένα mail και απάντησαν αμέσως με ενθουσιασμό. Ήταν μέσα! Είχα γνωρίσει τον Lemmy πριν από χρόνια. Πιστεύω ότι η ιδέα μιας ομάδας να τρέχει με το λογότυπο των Motorhead τον έκανε να γελάσει μοχθηρά. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Η όλη ιδέα είναι να βγούμε στο γήπεδο, να τρομοκρατήσουμε τους αντιπάλους μας και να φύγουμε νικητές.

Oι θρυλικοί Motorhead εμφανίζονται ζωντανά στη Θεσσαλονίκη, στο Principal, στις 12 Ιουνίου και στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στις 13 Ιουνίου...
Doors open 19.30. Show starts 21.30.
  • SHARE
  • TWEET