Οι Linkin Park ξεπερνούν τις 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube

24/09/2012 @ 11:30
Οι οπαδοί των Linkin Park βοήθησαν το συγκρότημα να γίνει το πρώτο rock σχήμα που ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο προβολές βίντεο στο YouTube.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μόνο τρεις pop τραγουδιστές που έχουν φτάσει αυτό το νούμερο. Πρώτος είναι ο Justin Bieber με 2,8 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ ακολουθούν η Rihanna και η Lady Gaga.

Η επιτυχία αυτή των Linkin Park οφείλεται όχι μόνο στη μουσική τους, αλλά και στην προσεγμένη δουλειά στα video clip τους, πολλή από την οποία έγινε από τον DJ της μπάντας, Joseph Hahn. Ο μουσικός ξεκίνησε την οπτική πλευρά της καριέρας του σκηνοθετώντας μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη Nathan 'Karma' Cox τα video των κομματιών "Papercut" και"In The End".

Έκτοτε είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες μας, επιβλέποντας τα γυρίσματα για το "Somewhere I Belong", το "Numb", το "What I've Done", το "Bleed It Out", το "New Divide", το "Waiting For The End" και το "Burn It Down", μεταξύ άλλων.

Πιθανότατα θα αργήσουμε να ξαναδούμε κάποιο rock συγκρότημα να καταφέρνει τον στόχο του 1 δισεκατομμυρίου, καθώς οι μόνες μπάντες που ακολουθούν είναι οι Red Hot Chili Peppers και οι Green Day με 327 και 245 εκατομμύρια, αντίστοιχα.

  • SHARE
  • TWEET