Ο Serj Tankian καταφθάνει στην Αθήνα και το Rocking.gr σου δίνει την ευκαιρία να τον συναντήσεις από κοντά!

13/08/2010 @ 10:39
Ο Serj Tankian, ο frontman των System Of A Down και ένας από τους επιδραστικότερους τραγουδοποιούς της rock μουσικής, έρχεται στην Ελλάδα για να προσφέρει στο ελληνικό κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία, την Τρίτη 17 Αυγούστου, στο TerraVibe Park, στην Αθήνα.

Το Rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας, παρέχει σε πέντε τυχερούς αναγνώστες του τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά, backstage, τον Serj Tankian, την ημέρα της εμφάνισης του στην Αθήνα.

Για να διεκδικήσετε μία από τις πέντε αυτές θέσεις, στείλτε μας απλώς ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Serj Tankian" και στο κυρίως μέρος τα εξής: τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), τον αριθμό του εισιτηρίου σας για τη συναυλία και την απάντηση σας στην ακόλουθη ερώτηση: Πότε (ημέρα-μήνας-έτος) ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ελλάδα ο Serj Tankian με τους System Of A Down;

Η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου στις 13:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail, την ίδια μέρα, μέχρι τις 20:00. Υπογραμμίζουμε ότι ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο σε κατόχους εισιτηρίου για τη συναυλία.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Serj Tankian στο Rocking.gr εδώ.



Στο σημαντικότερο συναυλιακό γεγονός του Αυγούστου, ο Serj Tankian μαζί με τους The F.C.C. (The Flying Cunt of Chaos) και οκτώ μουσικούς, που παίζουν κλασσικά όργανα, θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο μουσικό εγχείρημα με πιο «κρυστάλλινο» ήχο. Στο TerraVibe Park o Serj Tankian θα ερμηνεύσει τραγούδια από το album "Elect the Dead" καθώς από το ακυκλοφόρητο album "Imperfect Harmonies".

Opening act της συναυλίας θα είναι οι Viza, το καινοτόμο εννεαμελές alternative rock συγκρότημα, που ξεχώρισε όχι μόνο για τον εκρηκτικό rock ήχο, που είναι επηρεασμένος από την Αρμένικη και Μεσογειακή μουσική παράδοση, αλλά και για τη δυναμική φωνή του K'noup, του ελληνικής καταγωγής frontman του συγκροτήματος. Οι δεσμοί των Viza με τον Serj Tankian είναι ξεχωριστοί, αφού εκτός του ότι έχουν την ίδια καταγωγή, τα albums τους είναι παραγωγές της Serjical Strike Management, που διευθύνει ο ίδιος o Tankian.

Ο Serj Tankian, αέναος μουσικός πειραματιστής, μοναδικός ποιητής και ενεργός ακτιβιστής, θα βρίσκεται για μία μοναδική εμφάνιση την Τρίτη 17 Αυγούστου στο TerraVibe Park, στην Αθήνα.

Doors open: 18:30
Viza on stage: 20:15
Serj Tankian on stage: 21:30

Η προπώληση των εισιτήριων συνεχίζεται.

Πληροφορίες εισιτηρίων
Tο εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 25€.

Σημεία προπώλησης
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - Τηλ.: 210-3608366
Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102 - Τηλ.: 2310-264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET