Το πρόγραμμα για τη συναυλία των Chop Suey και Machine Head UK

Δύο σπουδαίες tribute μπάντες στους System Of A Down και τους Machine Head ζωντανά στο Κύτταρο

10/10/2023 @ 19:10

Εuropean Tour 2023

Chop Suey
The Ultimate U.K. System Of A Down Tribute Band 

Machine Head UK

Both tribute bands featuring members from Breed 77 / Dragonforce / Anti-Nowhere League / Tigertailz & different vocalist

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023
Κύτταρο Live
Αθήνα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Machine Head UK: 21:30
Chop Suey: 22:35

Ασυνήθιστα τα ονόματα των συγκροτημάτων, από την άλλη, κάτι θυμίζουν, έτσι δεν είναι; Αφού οι πιθανότητες να δούμε στην πραγματικότητα τους System Of A Down είναι απειροελάχιστες (αν όχι ανύπαρκτες), το τέλειο υποκατάστατο είναι η απόλυτη tribute μπάντα των Αμερικανό-Αρμένιων που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο ακούγαμε μουσική με τα πέντε άλμπουμ που κυκλοφόρησαν.

Οι Chop Suey από την Αγγλία (που προφανέστατα πήραν το όνομά τους από τη μεγάλη επιτυχία των SOAD) είναι μία all-star tribute band στους Chop Suey. Μετά από μία πολύ μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία που πέρασε από Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, κλπ και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες εμφανίσεις στην χώρα τους, αλλά και σε χώρες όπως Αυστραλία, Ολλανδία, Σερβία και με συμμετοχές σε πολλά φεστιβάλ, οι Chop Suey είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μία συναυλία, γεμάτη με την παρανοϊκή μαγεία της μουσικής των System Of A Down.

Το συγκρότημα αποτελείται από τον Sam Totman (κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Dragonforce μαζί με τον επίσης κιθαρίστα Herman Li, πρώην Demoniac, Power Quest, κλπ) στο μπάσο, τον Andre Joyzi (Breed 77) στα ντραμς και τον Tom "Tommy-H" Hunt των punk θρύλων Anti-Nowhere League στην κιθάρα. Τον δύσκολο ρόλο του frontman, έχει αναλάβει ο Martin Jackson (των Confyde), που οδηγεί το σχήμα, με τα χαρισματικά φωνητικά του. Μαζί τους σε αυτήν την περιοδεία θα βρίσκεται και ο Ashley Edison, τωρινός τραγουδιστής των glam metallers Tigertailz. Κάθε συναυλία των Chop Suey, είναι ένα μεγάλο party και το setlist τους, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο των System Of A Down!

Αυτό όμως, δεν θα είναι το μοναδικό tribute της βραδιάς, καθώς την συναυλία θα ανοίξουν οι Machine Head UK. Όπως προφανώς καταλάβατε, πρόκειται για ένα κορυφαίο tribute στους Αμερικάνους metallers Machine Head, που επανήλθαν στο προσκήνιο μετά από έξι χρόνια απουσίας, παίζοντας όχι μόνο τις διαχρονικές επιτυχίες του σχήματος, αλλά και deep cuts, δίνοντας βάρος κυρίως στα '90s και '00s. Οι Machine Head UK και Chop Suey έχουν κοινό line-up όσον αφορά τους μουσικούς - ενίοτε βέβαια συμμετέχουν και οι κιθαρίστες Richard Andrew Shaw (πρώην Cradle Of Filth) και Ben Christo (Sisters Of Mercy) - ενώ τα φωνητικά έχει αναλάβει ο Rich O'Donnell των Karybdis.

Chop Suey και Machine Head UK λοιπόν, σε μία βραδιά που θα ακουστούν όλες οι διαχρονικές επιτυχίες των αγαπημένων System Of A Down και Machine Head! Όπως καταλαβαίνετε, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου,2023 στο Κύτταρο Live, θα γίνει ...του tribute!

Σημείωση: Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 στις 14:00. Σύντομα θα ξεκινήσει και η προπώληση εισιτηρίων μέσω των φυσικών σημείων πώλησης.

Τιμή εισιτηρίου:

20 Ευρώ (Περιορισμένη προπώληση)
23 Ευρώ (Λοιπή προπώληση)
25 Ευρώ (Ταμείο)

Online προπώληση: www.123tickets.gr

Προπώληση Εισιτηρίων (Αθήνα)
Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα / Τηλ: 210-3304133)
No Remorse Records (Ακαδημίας 81, Αθήνα / Τηλ. 210-3830981)
Reload Store (Ακαδημίας 81, Αθήνα / Τηλ: 210-3801464)
Bowel Of Noise (Θεμιστοκλέους 25, Αθήνα / Τηλ. 210-3846783)
Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα / Τηλ: 211 2143554)
Cinema Libre Filmstore (Θεμιστοκλέους 34, Αθήνα / Τηλ: 210-3803833)
Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι / Τηλ: 210-3648180)

Facebook Εvent

  • SHARE
  • TWEET