O Roger Waters επιστρέφει δισκογραφικά μέσα στο 2013 (;)

20/07/2012 @ 01:57
O Roger Waters θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο επόμενο studio άλμπουμ του με εντελώς νέο υλικό μετά από την φαντασμαγορική ολοκλήρωση του τρέχοντος μέρους της 'The Wall Live' περιοδείας του στο Quebec του Καναδά.

Ο Waters υπολογίζει επίσης τα οικονομικά του, με σκοπό να επιστρέψει με το 'The Wall' στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2013, με ένα εντυπωσιακό show σε διάφορες αρένες τις ηπείρου.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ερωτηθείς για το αν γράφει νέα τραγούδια, απάντησε: «Έχω γράψει τόσα πολλά, και έχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα κάποιον δίσκο. Έγραψα ένα τραγούδι πριν μερικές εβδομάδες και μετά το έπαιξα λίγο με το συγκρότημα στις πρόβες. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει το κεντρικό θέμα αλλά και ό,τι χρειάζομαι για να κάνω ένα νέο άλμπουμ.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο δίσκο μετά την περιοδεία του The Wall, ο Waters είπε: «Ναι. Αν δεν το κάνω φέτος, μπορεί να εξαφανιστεί, μπορεί να μην κάνω τίποτα ξανά. Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψω και έχω ενθουσιαστεί. Και θα περιλαμβάνει πολλά από τα τραγούδια που έχω γράψει όλα αυτά τα χρόνια. Έχω τόνους από αυτά.»
  • SHARE
  • TWEET