Roger Waters εναντίον Bono με επίκεντρο το Ισραήλ

Ο μουσικός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον frontman των U2

22/02/2024 @ 14:06

Ο Roger Waters σε συνέντευξή του στο Al Jazeera εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον Bono, με αφορμή σχόλιά του για τις επιθέσεις του Ισραήλ Στην Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός μουσικός χαρακτήρισε τον frontman των U2 ως «τεράστιο σκουπίδι (σ.σ. "enormous shit")», και την προημερών τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια συναυλίας των Ιρλανδών στο Las Vegas, ως «ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχει ακούσει ποτέ».

Συγκεκριμένα, ο Bono, προλόγισε το κλασικό "Pride" με ένα μήνυμα που επικεντρωνόταν αποκλειστικά στα θύματα της Χαμάς από την επίθεσή της στο φεστιβάλ Supernova στις 7 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια άλλαξε τους στίχους του κομματιού, τραγουδώντας: "Early morning, Oct. 7, the sun is rising in the desert sky… Stars of David, they took your life but they could not take your pride".

Waters, διαχρονικά πολέμιος της εξωτερικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ, εξέφρασε εκ νέου στη συνέντευξή του την υποστήρική του προς την Παλαιστίνη, στρέφοντας ευθέως την κριτική του προς τον Bono, αναφέροντας αναλυτικά:

«Όποιος ξέρει τον Bono ας πάει να τον σηκώσει από τους αστραγάλους του και να τον ταρακουνήσει… μέχρι να σταματήσει να είναι ένα τεράστιο σκουπίδι (σ.σ. "shit"). Αυτό που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες στο Sphere στο Las Vegas, τραγουδώντας για τα αστέρια του Δαβίδ, ήταν ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».

  • SHARE
  • TWEET