Ο Phil Rudd σπάει την σιωπή του

«Έχω καταλάβει τα λάθη μου» δηλώνει ο μέχρι πρότινος ντράμερ των AC/DC

07/05/2015 @ 11:58
Ο Phil Rudd βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και επτά χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας και στην πρώτη του συνέντευξη μετά τα όσα συνέβησαν εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Μιλώντας στη κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής "A Current Affair", ο μέχρι πρότινος ντράμερ των AC/DC καταρχάς αιτιολόγησε την συμπεριφορά του:

«Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος εκείνη την περίοδο. Γύρισα εδώ και και οι άνθρωποι που είχα προσλάβει για να δουλέψουν για μένα για την κυκλοφορία (σ.σ.: του "Head Job") προκάλεσαν απόλυτη καταστροφή. Οπότε τσατίστηκα πραγματικά.»

Για την σχέση του με τους AC/DC ανέφερε τα εξής: «Τους έγραψα ένα γράμμα, προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Angus, αλλά δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά έτσι είναι η ζωή.»

Όσον αφορά τις δραστηριότητες της μπάντας και το μέλλον, δήλωσε:

«Είμαι σίγουρος ότι περνάνε καλά, όπως παλιά. Είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνουν να παίζουν. Είμαι σίγουρος ότι ακούγονται θαυμάσια. Θα υπάρξει κι άλλη περιοδεία και θα είμαι μαζί τους. Θα συνεχίσουμε μέχρι να πεθάνουμε όλοι. Θα πρέπει μάλλον να πεθάνουμε όλοι για να σταματήσουν οι AC/DC. Έχω καταλάβει τα λάθη μου, από εδώ και πέρα όλα θα είναι καλύτερα.»
  • SHARE
  • TWEET