O Steven Tyler φεύγει από τους Aerosmith

08/11/2009 @ 10:31
Ο κιθαρίστας των Aerosmith Joe Perry μιλώντας σε εφημερίδα του Las Vegas (την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου) ανέφερε πως ο Steven Tyler αποχώρησε από τη μπάντα μετά από μια πρόσφατη συναυλία στο Abu Dhabi.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «ο Steven παραιτήθηκε από όσο γνωρίζω. Δεν ξέρω περισσότερα από εσάς γύρω από το θέμα. Κατέβηκα από το αεροπλάνο πριν 2 μέρες. Είδα στο διαδύκτιο πως ο Steven επρόκειτο να εγκαταλείψει το συγκρότημα. Δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα, για πάντα ή κάτι άλλο. Πέρα από αυτό δεν ξέρω».



Μέρος του προβλήματος όπως ανέφερε ο Perry είναι το γεγονός πως ο Tyler δεν απαντά στα τηλεφωνήματα που δέχεται.
«Είναι γνωστός για αυτή τη συμπεριφορά. Είναι κάτι με το οποίο έχω μάθει να ζω. Προσπαθώ να το παραβλέπω. Δεν θέλω να τσακώνομαι για το παραμικρό. Ειλικρινά, τους τελευταίους μήνες ήθελα να «ροκάρω». Δεν ήθελα να ακυρώσει κι άλλες συναυλίες. Πραγματικά θέλαμε να πραγματοποιηθούν τα τελευταία τέσσερα events. Δεν θέλαμε κατά κάποιο τρόπο να τον φωνάξουμε ή κάτι παρόμοιο και να τον εξοργίσουμε περισσότερο για οποιοδήποτε λόγο. Οπότε αφήσαμε τα πράγματα ως είχαν. Όπως είπα κατέβηκα από το αεροπλάνο και το είδα στο διαδίκτυο. Έτσι γνωρίζω περί αυτού.»

Όπως είπε έφτασε στο σπίτι του στη Βοστόνη και διάβασε στο internet ότι ο Tyler σκόπευε να εγκαταλείψει τη μπάντα.
«Δεν είχε καμία επικοινωνία με εμένα ή με τα άλλα μέλη της μπάντας» είπε ο Perry.

Ανέφερε επίσης πως ελπίζει να κρατήσει τους Aerosmith ενωμένους, με ή χωρίς τον Tyler αλλά έμεινε τόσο έκπληκτος από τις πρόσφατες εξελίξεις, που δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί.

«Αυτή τη στιγμή προσαρμόζω το πως θα προχωρήσουμε» λέει ο Perry. «Οι Aerosmith είναι μια τόσο δυναμική μπάντα, που είναι σαν ατμομηχανή. Δεν μπορείς απλά να παραβλέψεις 40 χρόνια που τέσσερεις τύποι παίζουν μαζί όπως κάνουν και τώρα. Απλά προσπαθούμε – τουλάχιστον εγώ – να ξεκαθαρίσουμε ποιά κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσει το συγκρότημα.»
«Όσον αφορά την αντικατάσταση του Steven, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, είναι επίσης τέσσερα άτομα που παίζουν πολύ καλά μαζί και δεν πρόκειται να το αφήσω να πάει στράφι. Πραγματικά δεν ξέρω ποιό δρόμο θα ακολουθήσουμε τη δεδομένη στιγμή, αλλά πιθανότατα θα βρούμε κάποιον να τραγουδήσει στα σημεία που χρειαζόμαστε τραγουδιστή και θα είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε τους Aerosmith λίγο παραπέρα, να πάμε το vibe λίγο παραπέρα.»
  • SHARE
  • TWEET