Ο Cliff Williams και η …ρυθμική κιθάρα του Malcolm Young στο νέο άλμπουμ των AC/DC

Επιστροφές και εκπλήξεις στη νέα δουλειά του συγκροτήματος

04/09/2018 @ 11:59

Όπως όλα δείχνουν το επόμενο άλμπουμ των AC/DC θα περιλαμβάνει το κλασικό lineup του συγκροτήματος.

Αρχικά, μια φωτογραφία του τραγουδιστή Brian Johnson και του ντράμερ Phil Rudd έξω από το στούντιο των AC/DC που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τάραξε τα νερά.

Τις τελευταίες μέρες έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο Angus Young έχει στα χέρια του εκατοντάδες demos που ηχογράφησε με τον αδερφό του Malcolm –«έφυγε» από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2017-, τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στη νέα δουλειά.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για συμμετοχή στον δίσκο του μπασίστα Cliff Williams, ο οποίος είχε δηλώσει πως θα αποχωρήσει μετά από την περιοδεία του συγκροτήματος, το 2016.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Μαθαίνουμε πως ο Angus Young εργάζεται για το επόμενο άλμπουμ των AC/DC, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδερφού του, Malcolm Young. Το συναρπαστικό νέο είναι πως ο Malcolm Young θα παίζει ρυθμική κιθάρα σε όλα τα κομμάτια! Όπως φαίνεται, πέντε χρόνια πριν από το "Black Ice" LP, ο Angus και ο Malcolm ζούσαν μαζί, με αποτέλεσμα να γράψουν εκατοντάδες κομμάτια τα οποία δεν ήρθαν ποτέ στη δημοσιότητα. Ο Angus αποφάσισε να διαλέξει τα καλύτερα κομμάτια από τις εν λόγω συνθέσεις και πλέον βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τους Phil Rudd, Cliff Williams και τον Brian Johnson στα φωνητικά».

  • SHARE
  • TWEET