Ο Dave Mustaine επιτίθεται σε οπαδό κατά τη διάρκεια συναυλίας των Megadeth

07/06/2013 @ 12:18
Κατά τη διάρκεια συναυλίας των Megadeth το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 5 Ιουνίου στο Manchester για τη προώθηση του νέου τους δίσκου, "Super Collider", ο Dave Mustaine επιτέθηκε από μικροφώνου σε παρευρισκόμενο που αποδοκίμασε το συγκρότημα, χρησιμοποιώντας φράσεις ομομοφοβικού και σεξουαλικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρεται, λίγη ώρα μετά την έναρξη του set τους, οι Megadeth εγκατέλειψαν για δέκα με δεκαπέντε λεπτά τη σκηνή, ώστε να επιλυθούν από τους τεχνικούς τους κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Με την επιστροφή τους, ένας παρευρισκόμενος άρχιζε να αποδοκιμάζει το συγκρότημα, με αποτέλεσμα ο Μustaine να ξεσπάσει πάνω του με ακατονόμαστες εκφράσεις, όπως «stupid cunt» και «little faggot».

Ο Mustaine ανέφερε επίσης τις φράσεις «Είσαι σαν τον Eminem. Βγες έξω, βγάλτε τον έξω. Έχω ένα μεγάλο [...] για το στόμα σου», για να δικαιολογηθεί στο ενδιάμεσο λέγοντας ότι «έχετε πληρώσει πολλά χρήματα για να μας δείτε να παίζουμε και δεν θέλω να στέκομαι στο σκοτάδι. Μέρος του show μας είναι να χαμογελάμε και να 'συνδεόμαστε' μαζί σας».
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET