Satyr: «Ο νέος μας δίσκος δεν θα έχει ενορχηστρώσεις που έχετε συνηθίσει»

Οι Satyricon θα συνεργαστούν με τον Snorre (Thorns) στο επόμενο άλμπουμ τους

04/03/2021 @ 12:49

Οι Satyricon βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους άλμπουμ.

Ο διάδοχος του, εξαιρετικού, προ τετραετίας, "Deep Calleth Upon Deep" αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Το ενδιαφέρον όμως της υπόθεσης, είναι μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο, ιθύνων νους της μπάντας, Satyr, στην οποία παρουσιάζεται να βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τον Snorre Ruch.

Όπως εξηγεί και στο μήνυμά του ο καλλιτέχνης, ο ιθύνων νους των εμβληματικών Thorns, αναμένεται να συνεισφέρει συνθετικά στο νέο άλμπουμ των Νορβηγών black metallers.

«Ο Snorre και εγώ ανταλλάζουμε ιδέες μουσικά εδώ και 20 χρόνια τόσο με τους Thorns όσο και με τους Satyricon. Αυτό το project πάνω στο οποίο εργαζόμαστε τώρα θα αποτελέσει τον νέο δίσκο μας, ο οποίος στην προσέγγισή του θα θυμίζει ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο. Δεν είναι μια απλή συλλογή κομματιών και δεν θα έχει τις ενορχηστρώσεις που μπορεί να έχετε συνηθίσει. Το Black Metal έχει απεριόριστες μορφές έκφρασης, εφόσον διαθέτει αυτό το συναίσθημα που το καθιστά πραγματικό black metal. Θα σας αρέσει αυτό και ανυπομονώ να το μοιραστούμε σε ένα χρόνο από τώρα».

Μπορείτε να ανατρέξετε εδώ στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει o, ντράμερ της μπάντας, Frost, ενώ υπενθυμίζουμε πως το κλασικό ομώνυμο ντεμπούτο των Thorns, περιλαμβάνεται στα 100 metal άλμπουμ των '00s, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wongraven (@wongravenwines)

  • SHARE
  • TWEET