O Marilyn Manson μιλά για το περίφημο video με την Lana Del Rey

«Δεν προοριζόταν για δικό μου video» υποστηρίζει ο καλλιτέχνης

12/12/2014 @ 09:05
Πριν ένα μήνα, η διαρροή ενός υποτιθέμενου video για παλιότερο single του Marilyn Manson, έκανε το γύρο του διαδικτύου λόγω της επίμαχης σκηνής με τον «βιασμό» της Lana Del Rey. Διαβάστε εδώ

Πλέον, ήρθε η στιγμή να μιλήσει ο ίδιος ο Manson και να ξεκαθαρίσει από την πλευρά του τι συνέβη: «Δεν αρνήθηκα τη συμμετοχή μου, διέψευσα ότι ουδέποτε προοριζόταν να μπει σε δικό μου video αυτή η σκηνή. To γυρίσαμε με τον καλό μου φίλο Eli Roth, δοκιμάζαμε μερικά πράγματα. Αλλά ο τύπος, που μοντάρει τα video μου, το πρόσθεσε σε άλλες παλιές σκηνές και όλοι φαντάστηκαν πως ήταν δικό μου. Ο μοντέρ έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος και είμαι εκνευρισμένος…».

Μάλιστα ο Manson δηλώνει πως αυτός και ο Roth ήθελαν να κάνουν ένα video με την Del Rey, αλλά δεν προχώρησε, καθώς o Marilyn δεν άντεξε την Lana! «Την αγαπώ, είναι φίλη, αλλά δεν άντεχα να δουλέψω άλλο μαζί της… Όσο για την επίμαχη σκηνή, ούτε καν θα σκεφτόμουν να έβαζα τον εαυτό μου σε μια τέτοια σκηνή, πιστεύω πως ούτε και ο Eli. Αν και για τον Eli, ίσως πω ναι! Δεν είναι ωραίο να κάνεις πλάκα στα social media με τον βιασμό»
  • SHARE
  • TWEET