Ο Jesper Stromblad για την πιθανότητα επιστροφής του στους In Flames

Το αλκοόλ είχε σε πολύ μικρό βαθμό σχέση με την αποχώρησή του

02/10/2014 @ 15:33
Ο πρώην κιθαρίστας, drummer και κιμπορντίστας των In Flames, Jesper Strömblad, απάντησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook σε ερωτήσεις οπαδών όσον αφορά την αποχώρησή του από την μπάντα, την πιθανότητα επιστροφής του, τους In Flames όπως είναι σήμερα και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Αν θα γύριζα ποτέ στους In Flames; Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, καθώς ξεκίνησαν ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, έχουν μια σταθερή σύνθεση και εγώ βρίσκομαι τώρα σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι της ζωής μου. Ποτέ δεν θα μπω σε λεπτομέρειες όσον αφορά το γιατί έφυγα, αλλά πάντα υπάρχει η επίσημη εκδοχή και η άλλη... Το αλκοόλ έπαιξε ένα πολύ μικρό ρόλο σε όλο αυτό.

Αυτό μπορεί να απαντήσει και στην επόμενη ερώτηση, τι γνώμη έχω για το καινούργιο τους υλικό. Ακούστε τους The Resistance και θα εξηγηθούν αρκετά. Πήραμε απλά διαφορετικές κατευθύνσεις. Πρέπει να υποστηρίζω την θέση μου και να αισθανθώ 100% εμπνευσμένος με αυτό που κάνω. Το χρωστώ στους οπαδούς και προφανώς στην μπάντα. Με όλο το σεβασμό προς τους In Flames και την νέα τους προσέγγιση, για μένα η μπάντα ήταν μια μελωδική death metal μπάντα βασισμένη στην κιθάρα και τα riff. Και δεν είναι πια αυτό, η μουσική τους όμως εξακολουθεί να είναι καταπληκτική και δεν νομίζω ότι αυτό είναι λάθος. Δεν είναι όμως αυτό το όραμα που είχα όταν ξεκινήσαμε. Αλλά και πάλι, σεβασμός προς εκείνους και την τεράστια επιτυχία που αξίζουν ιδιαιτέρως! 

Επομένως, σας παρακαλώ, αλλάξετε το σχόλιο από το «έλα πίσω στους In Flames» στο «καλώς ήρθες Niklas Engelin», που είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ταλαντούχα παιδιά, είναι αυτός που μπορεί να καλύψει ιδανικά την θέση μου, και επαναφέρει σε προσωπικό και συναυλιακό επίπεδο μια απίστευτη ενέργεια! 

Δεν συμβιβάζομαι και δεν θα συμβιβαστώ ποτέ με την μουσική μου. Βρίσκομαι σε ένα νέο μονοπάτι μαζί με τα παιδιά στους The Resistance, οι οποίοι με έκαναν να θέλω να παίξω ξανά και αισθάνομαι καλά που είμαι μέρος ενός συγκροτήματος. Αφοσίωση, φιλία, αυθεντικό πάθος για την μουσική! Χρήματα, φήμη, βραβεία Grammys κλπ δεν έχουν καμία σημασία, εάν δεν είσαι 100% αφοσιωμένος. Ετοιμάζω επίσης ένα προσωπικό άλμπουμ που έρχεται, ένα φοβερό EP, το άλμπουμ με τους The Resistance, και άλλα συναρπαστικά project. O καθένας βρίσκεται λοιπόν είναι εκεί που ανήκει. Είμαι σε μια μπάντα που αγαπώ. Οι In Flames κάνουν καλά αυτό που κάνουν... Όλα καλά. Σας αγαπώ όλους.» 

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε την κριτική του νέου δίσκου των In Flames, "Siren Charms", έναν αναλυτικό οδηγό δισκογραφίας της μπάντας, καθώς και την συνέντευξη που παραχώρησε στον Άλκη Κοροβέση ο ftontman των Σουηδών, Anders Friden.




  • SHARE
  • TWEET