O Morrissey προκαλεί το κοινό «ξεχνώντας» τον David Bowie

Τι -δεν- έκανε σε συναυλία του ο Moz και ξεσήκωσε αρνητικά σχόλια;

26/08/2016 @ 14:23

Σε συναυλία του πριν μία εβδομάδα στο Manchester, λίγο πριν ξεκινήσει το "All the Best Ones Dies" ο Morrissey ανέφερε τα ονόματα αυτών που έχουν φύγει από τη ζωή το 2016.

Μίλησε για την κωμικό Victoria Wood, την ηθοποιό Caroline Aherne, τον θρυλικό πυγμάχο Μuhammad Ali και τον Prince. Όταν έγινε ξεκάθαρο πως δεν θα πει το όνομα του David Bowie, κάποιος θεατής είπε το όνομά του και άλλος ένας φώναξε προς τον Morrissey, αποκαλώντας τον 'cunt' (μαλάκα, για να το γράψουμε ευγενικά...).

Δείτε το video εδώ.

Είναι γνωστό πως ο Morrissey δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει ότι ακριβώς σκέφτεται ή σε αυτή την περίπτωση να παραλείπει κάτι που σε όλους φαντάζει επιτακτικό και φυσιλογικό. Το 1995, ο Morrissey άνοιγε τις συναυλίες του David Bowie αλλά αποχώρησε άμεσα με τη δικαιολογία πως αρρώστησε. Ωστόσο, όταν επέστρεψε άμεσα στη σκηνή, οι φήμες οργίασαν για τσακωμό των δύο ανδρών.

Στα επόμενα χρόνια ο Moz έριχνε... μπηχτές στον Bowie, λέγοντας αργότερα πως έκανε πλάκα. Το 2006 ο Bowie αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί του στο δίσκο "Ringleader Of The Tormentors" και το 2013 είπε όχι στην χρήση φωτογραφίας του για το εξώφυλλο της επανακυκοφορίας του "The Last Of The Famous International Playboys". Στη θέση του, ο Morrissey έβαλε μια φωτογραφία του Rick Astley!

  • SHARE
  • TWEET