Mayhem και Vader αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες των νέων τους album

Με διαφορά μιας εβδομάδας θα κυκλοφορήσουν τα "Esoteric Warfare" και "Tibi Et Igni"

20/03/2014 @ 12:08
"Esoteric Warfare" θα ονομάζεται το πέμπτο full-length album των των σπουδαίων Νορβηγών black metallers Mayhem, με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί από την Season Of Mist για τις 23 Μαΐου.

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί ήδη το πρώτο single του δίσκου "Psywar" με τη μορφή ενός lyric video που δημιούργησε ο Costin Chioreanu (Spiritual Beggars, Oranssi Pazuzu, Vulture Industries).

Το εξώφυλλο του "Esoteric Warfare" δημιούργησε ο Πολωνός καλλιτέχνης και αρχιτέκτονας, Zbigniew M. Bielak. H προηγούμενη full-length δουλειά των Νορβηγών ήταν το "Ordo Ad Chao" που είχε κυκλοφορήσει το 2007.

Το "Esoteric Warfare" περιλαμβάνει τα εξής δέκα κομμάτια:

01. Watcher
02. Psywar
03. Trinity
04. Pandaemon
05. Mylab
06. Six Seconds
07. Throne Of Time
08. Corpse Of Care
09. Posthuman
10. Aion Suntalia





Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία "Esoteric Warfare" των Mayhem, στις 30 Μαΐου δηλαδή, πρόκειται να βγει στην αγορά μέσω της Nuclear Blast και το νέο άλμπουμ των Πολωνών deathsters Vader με τίτλο "Tibi Et Igni".

Ο διάδοχος του "Welcome To The Morbid Reich" ηχογραφήθηκε στο Hertz Studio (Bialystok, Πολωνία) με παραγωγούς τους Wojtek και Slawek Wiesawski, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο πασίγνωστος για τη δουλειά του με τους Motörhead, Joe Petagno.

Το "Tibi Et Igni" θα κυκλοφορήσει σε κανονικό jewelcase CD, digipak με επιπλέον κομμάτια τα "Necropolis" και "Des Satans Neue Kleider", καθώς και χρωματιστό βινύλιο με επιπλέον επτάιντσο που θα περιλαμβάνει τα "Necropolis" και "Przeklęty Na Wieki (Cursed Eternally)".

Το "Tibi Et Igni" περιλαμβάνει στην κανονική του έκδοση τα παρακάτω κομμάτια:

01. Go To Hell
02. Where Angels Weep
03. Armada On Fire
04. Triumph Of Death
05. Hexenkessel
06. Abandon All Hope
07. Worms Of Eden
08. The Eye Of The Abyss
09. Light Reaper
10. The End

  • SHARE
  • TWEET