Μάτιασε κανείς τον Blackie Lawless;

04/06/2013 @ 12:19
Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα των W.A.S.P., ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες για εφέτος εμφανίσεις του συγκροτήματος στα ευρωπαϊκά καλοκαιρινά φεστιβάλ, καθώς ο Blackie Lawless ενεπλάκη σε αυτοκινητικό ατύχημα και έσπασε το ένα του πόδι.

Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:

«Οι W.A.S.P. είναι δυστυχώς αναγκασμένοι να ακυρώσουν (σ.σ.: τις εμφανίσεις τους σε) όλα τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ για το καλοκαίρι του 2013. Ο Blackie Lawless τραυματίστηκε σε αυτοκινητικό ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα του πόδι. Πλήρης ανάρρωση αναμένεται έπειτα από χειρουργική επέμβαση. Οι W.A.S.P. ζητούν ειλικρινά συγνώμη και δηλώνουν σε όλους τους οπαδούς τους ότι θα επιστρέψουν την επόμενη χρονιά δυνατότεροι και μεγαλύτεροι από ποτέ. Ο Blackie θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει εκ των προτέρων όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας του.»

Ευχόμαστε φυσικά περαστικά στον Blackie και ελπίζουμε κάποια στιγμή τουλάχιστον να μας εξηγήσει τα όσα απίστευτα συνέβησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πριν από μερικούς μήνες.
  • SHARE
  • TWEET