Lita Ford: «O Iommi ήθελε να μου λιώσει το κεφάλι»

Στη βιογραφία της "Living Like A Runaway: A Memoir" τον χαρακτηρίζει «βάναυσο» και «ανίκανο»

15/02/2016 @ 18:36

Η Lita Ford ισχυρίζεται πως ο Tony Iommi, στη διάρκεια της σχέσης τους, τη χτυπούσε συνεχώς.

Στη νέα βιογραφία της, η πρώην κιθαρίστρια των Runaways, κάνει λόγο για βάναυση συμπεριφορά του κιθαρίστα των Black Sabbath. Η 57χρονη Ford ισχυρίζεται, όπως γράφει η New York Post, πως ενώ στην αρχή ήταν γοητευτικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, όλα άλλαξαν στη συνέχεια.

«Με χτύπησε 4 με 5 φορές. Η χειρότερη ήταν αφού ρούφηξε κόκα, σχεδόν με έπνιξε και λιποθύμησα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, κρατούσε μια βαριά δερμάτινη καρέκλα και ετοιμαζόταν να μου λιώσει το πρόσωπο! Αντέδρασα ευτυχώς γρήγορα, τραβήχτηκα και αυτός διέλυσε την καρέκλα στο πάτωμα».

Στη βιογραφία, η Ford εξιστορεί την πρώτη φορά που προσπάθησαν να κάνουν σεξ. «Ήταν ανίκανος, λόγω της χρήσης ναρκωτικών. Είχε πάρει ένα σωρό κόκα, ντρεπόταν που δεν μπορούσε να αποδώσει. Τον λυπήθηκα, και τελικά τον βοήθησα. Όταν μετά, ταξιδέψαμε στην Αγγλία για να γνωρίσω τη μητέρα του, χωρίς κανέναν λόγο στη διάρκεια της πτήσης, μου έριξε γροθιά. Σαν ηλίθια έμεινα μαζί του...»

Η Ford αρραβωνιάστηκε με τον Iommi στα μέσα των 80s. Παντρεύτηκε τον Chris Holmes των W.A.S.P., και τον Jim Gillette (Nitro) ενώ στη βιογραφία της αναφέρει πως είχε σχέσεις με τους Jon Bon Jovi και Eddie Van Halen.

  • SHARE
  • TWEET