Εγκαίνια για το club Underworld

20/02/2005 @ 21:00
Opening: Παρασκευή 25/2. Dj's: Γιώργος Φακινος, Γιάννης Μαντωνανάκης, Γιώργος Δεοδωράτος. Ένα νέο club στη καρδιά της Αθήνας; Ένα νέο club (χωρητικότητας 400 ατόμων) με άποψη στη μουσική, σεβασμό στον κόσμο που έρχεται, αισθητικά άψογο και με μοναδικό ήχο; Ναι, γιατί πιστεύουμε ότι λείπει πια... Με δυνατό dj team (Γ. Θεοδωράτος, Γ. Μαντωνανάκης, Medieval Industry, Γ. Φακίνος) που εγγυημένα θα φροντίζει για όμορφες, δυνατές νύχτες, θα διοργανώνει events και πολλά ακόμα, κάντε υπομονή! Δυνατό team θα υπάρχει και πίσω από την μπάρα με πολύ γνωστές φάτσες του bartending που σίγουρα έχετε συναντήσει στο παρελθόν... Όσο για το αισθητικό μέρος, αυτό το έχει επιμεληθεί ο γνωστός art manipulator Set<’h> και πραγματικά δε θα βρείτε κάτι ανάλογο σε rock club.

To Underworld επίσης έχει τη δυνατότητα συναυλιών καθώς υπάρχει μόνιμα στημένη σκηνή για live και φυσικά ο ανάλογος ηχητικός εξοπλισμός.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου... Opening για το club που φιλοδοξεί να προσφέρει πράγματα που έχουν λείψει πια στους clubbers, να προτείνει καινούρια και φυσικά να υπενθυμίσει ότι είναι εδώ για να μείνει. Are you gonna be part of this?

Είσοδος: 7 ευρώ με ποτό.

Underworld: Θεμιστοκλέους και Γαμβεττα 5.

Τηλέφωνο: 210- 3813707

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET