Ξεκίνησε η καμπάνια του Rocking.gr για τον ερχομό του Steven Wilson!

Mπες και εσύ στο Gigalize.com και βοήθησε να επιτευχθεί ο στόχος όλων μας

04/12/2014 @ 17:14
Ήρθε η ώρα να αποφασίζουμε εμείς για τις συναυλίες που γίνονται στην πόλη μας. Να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε μεγάλα live και σπουδαίους καλλιτέχνες που θα θέλαμε να δούμε ζωντανά - τώρα μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τη συναυλία των ονείρων μας.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, το Rocking.gr μέσα από την πλατφόρμα του Gigalize θα δημιουργεί καμπάνιες για τους καλλιτέχνες που αγαπάει το κοινό του και καλεί όλους εσάς να της υποστηρίξετε και να δείξετε έμπρακτα το πάθος σας!

H 1η μας προσπάθεια είναι ο ερχομός του Steven Wilson στη χώρα μας. Καθώς αναμένεται η νέα στούντιο δουλειά στους πρώτους μήνες του 2015 και είναι ήδη ανακοινωμένες ημερομηνίες για την επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία, ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να "απαιτήσουμε" μέσα από αυτή την καμπάνια την πραγματοποίηση μιας συναυλίας στην Αθήνα και να απολαύσουμε έναν σπουδαίο σύγχρονο μουσικό, σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας του.

Το Gigalize είναι μία πλατφόρμα που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ξεκινάνε καμπάνιες για να φέρουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στη πόλη τους. Στηρίζεται στην κοινότητα των μουσικόφιλων και τη τεράστια δύναμη της.

Ο χρήστης μπαίνει στη σελίδα και αφού εγγραφεί εύκολα μέσω Facebook/Email μπορεί να δει τη λίστα με τις καμπάνιες που τρέχουν την εκάστοτε χρονική περίοδο.
Όταν ο στόχος της καμπάνιας επιτευχθεί τότε το Gigalize χρησιμοποιεί το δίκτυό του για να επικοινωνήσει το ενδιαφέρον σε καλλιτέχνες και παραγωγούς με σκοπό τη διεξαγωγή της συναυλίας.

Μπες και εσύ εδώ, στήριξε και διάδωσε! Ο στόχος των 3,000 «υπογραφών» σε 60 μέρες δεν είναι ανέφικτος.

wilson_gigalize
  • SHARE
  • TWEET