Όλες οι λεπτομέρειες για την δισκογραφική επιστροφή των Λευκή Συμφωνία

Νέο video για το τραγούδι "Χρόνια Σιωπηλά"

05/03/2020 @ 12:28

Μετά το "Μέχρι Τον Θάνατο" και το "Σαν Τον Ήλιο", οι Λευκή Συμφωνία διαθέτουν το επίσημο video του τραγουδιού "Χρόνια Σιωπηλά".

Ο πέμπτος δίσκος του συγκροτήματος έρχεται 24 ολόκληρα χρόνια μετά το "Χρώματα" του 1996, φέρει τον τίτλο "Σαν Τον Ήλιο" και αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 10 Μαρτίου, και σε φυσική μορφή, σε μαύρο και ασημένιο βινύλιο και σε CD, στις 27 Μαρτίου, από τις Labyrinth Of Thoughts Records / Τhe Lab Records.

Την ηχογράφηση, την μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο Έκτορας Τσολάκης, ενώ το εξώφυλλο και το artwork υπογράφει η Μelanie Merges Dimitriou.

Οι στίχοι είναι του Θοδωρή Δημητρίου. To τραγούδι "Σαν Τον Ήλιο" είναι βασισμένο στο ποίημα "Δεν Έφθασα Ψηλά" του Ρώμου Φιλύρα. Το "Όνειρο Μέσα Σε Όνειρο" αποτελεί μελοποίηση του ποιήματος του Edgar Alan Poe "Dream Within A Dream".

Η μουσική είναι των Θοδωρή Δημητρίου και Διογένη Χατζηστεφανίδη. Στα τραγούδια "Mέχρι Tον Θάνατο" και "Μήνυμα" είναι του Θοδωρή Δημητρίου. Οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών έχουν γίνει από το γκρουπ. Την Λευκή Συμφωνία αποτελούν οι Θοδωρής Δημητρίου (φωνή), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Διογένης Χατζηστεφανίδης (μπάσο) και Βαγγέλης Τσιμπλάκης (τύμπανα).

Αναλυτικά το tracklist έχει ως εξής:

1. Mέχρι Tον Θάνατο
2. Με Μία Κραυγή
3.Μαύρο Φως
4.Όνειρο Μέσα Σε Όνειρο
5. Σβήσε Τα Ίχνη
6. Σαν Τον Ήλιο
7. Χρόνια Σιωπηλά
8. Μήνυμα
9. Δάκρυ
10. Εκεί Που Ο Άνεμος Ρωτάει Για Εσένα

  • SHARE
  • TWEET