Kerry King: «Μetallica και Iron Maiden "ζουν" με το παρελθόν τους»

O κιθαρίστας είπε πως οι Slayer σκέφτηκαν να σταματήσουν να ηχογραφούν δίσκους

03/03/2016 @ 10:10

Ο Kerry King σε δηλώσεις του, μίλησε για το πόσο η επιτυχία του παρελθόντος οδηγεί τους Slayer αλλά και άλλες μεγάλες μπάντες της metal σκηνής.

Αφού παραδέχτηκε πως και η δική του μπάντα συντηρείται από την ιστορία της, δήλωσε: «Το ίδιο βέβαια κάνουν όλοι. Εμείς προσπαθούμε να σπρώξουμε τους εαυτούς μας για να πάμε μπροστά. Χωρίς παρεξήγηση, Iron Maiden και Metallica, ζουν με το πετυχημένο παρελθόν τους. Οι Metallica περιοδεύουν για πάντα για το Black album. Είναι σπουδαίος δίσκος. Οι Maiden στηρίζονται στους τρεις πρώτους δίσκους τους. Εκαναν καλούς δίσκους από τότε, αλλά σπουδαίους, όχι. Oι Slayer, θεωρώ, συνεχίζουν να κυκλοφορούν σπουδαίους δίσκους».

Ο κιθαρίστας των Slayer είπε επίσης πως σκέφτηκαν πολύ σοβαρά να εγκαταλείψουν πλέον τις ηχογραφήσεις, καθώς οι πωλήσεις έχουν φτάσει σε πολύ χαμηλά νούμερα σε σχέση με το παρελθόν, λόγω της ύπαρξης της πειρατείας. «Ναι, ήταν μια μεγάλη πιθανότητα. Ίσως κάναμε ότι και οι Down, να βγάζουμε 4 τραγούδια πριν από κάθε περιοδεία. Τελικά, κάναμε το "Repentless" και πλέον, μέχρι αυτό να θεωρηθεί τελειωμένη υπόθεση, να είστε σίγουροι πως οι Slayer θα κυκλοφορούν δίσκους».

  • SHARE
  • TWEET