Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία / tribute στους Rage Against The Machine από τους Renegades!

02/04/2013 @ 11:40
Την Πέμπτη 04 Απριλίου στο Fuzz live music club θα λάβει χώρα το live της πρώτης ελληνικής tribute band στους Rage Against The Machine.

Renegades (a tribute to rage against the machine) λέγεται η μπάντα που συγκεντρώθηκε ειδικά γι' αυτή τη βραδιά από σημαντικούς Έλληνες μουσικούς.

Έχοντας στο ενεργητικό τους ήδη μια επιτυχημένη tribute band για τους Red Hot Chili Peppers (Uplift Mofo Party Band / 2006), o Στέλιος Φράγκος, ο Μιχάλης Καπηλίδης και ο Κωστής Βήχος -αυτήν τη φορά με τον Πάνο Παπάζογλου στη φωνή- αποφάσισαν πρόσφατα, αν και αποτελούσε σκέψη πολλών χρόνων, να δημιουργήσουν την δεύτερη tribute band σε ένα γκρουπ αναφορά για όσους μεγάλωσαν στη δεκαετία του '90 και φυσικά μεγάλη επιρροή και των τεσσάρων.

Το playlist θα περιέχει κομμάτια από όλη τη δισκογραφία των R.A.T.M. ενώ στο live θα προβάλλεται σπάνιο οπτικό υλικό του συγκροτήματος καθώς και μέρος της βιντεογραφίας τους. Επίσης θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις με σημαντικούς special guests που θα ανακοινωθούν σύντομα. Μια μοναδική βραδιά που φυσικά δεν πρέπει να χάσει κανείς fan - και όχι μόνο!

Renegades @ Fuzz ClubΠροπώληση: 9 ευρώ
Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας από: Viva.gr και Public

Ταμείο: 12 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μ.μ.

Renegades' links:
Facebook Page
Facebook Event

Χορηγός:
Red Bull

Χορηγοί επικοινωνίας:
Red 96.3 // Avopolis
Troll Radio // Rocking.gr // Daily Motion
Cosmo.gr // Mind Radio // Indie Ground

Venue info:

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
(Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας)
τηλ.: 210-3450817
Mail: info@fuzzclub.gr
www.fuzzclub.gr

Δελτίο Τύπου



Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δέκα μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Renegades, την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Fuzz Club.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Renegades" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Τετάρτη, 3 Απριλίου στις 21:00.

Οι δέκα νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την Πέμπτη, 4 Απριλίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET