Kαμπάνια στο Kickstarter για τη χρηματοδότηση του νέου τους, τριπλού δίσκου ξεκίνησαν οι Vodka Juniors

Βοηθήστε τους και περιοδεύστε μαζί τους στα ελληνικά νησιά

26/11/2013 @ 10:30
Ένα μέρος των χρημάτων που απαιτούνται για την δημιουργία του νέου τους, τριπλού δίσκου επιθυμούν να καλύψουν οι Vodka Juniors μέσω καμπάνιας που ξεκίνησαν στο Kickstarter.

Πιο συγκεκριμένα, το χρηματικό πόσο που έχουν θέσει ως στόχο είναι οι 6.000 Λίρες Αγγλίας, με το συνολικό κόστος της παραγωγής να υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ.

Ανάμεσα στα ανταλλάγματα για τις ελάχιστες προσφορές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κάρτες, αφίσες και μπλουζάκια αλλά όχι ο νέος δίσκος όταν αυτός κυκλοφορήσει, καθώς το reggae / ska σχήμα από την Αθήνα προτίθεται να τον διαθέσει δωρεάν για downloading.

Όσοι δε προσφέρουν μεγάλα σχετικά ποσά, θα έχουν την δυνατότητα να συνοδεύσουν τους Vodka Juniors σε κάποια από τις εξορμήσεις τους στην ελληνική επαρχία ή τις περίφημες κρουαζιέρες τους στα ελληνικά νησιά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί η σύνθεση του υλικού που θα περιλαμβάνεται στον δίσκο, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και το video που συνοδεύει την καμπάνια στην αντίστοιχη σελίδα του Kickstarter και διαβάστε τις εντυπώσεις του Rocking.gr από την εκρηκτική εμφάνιση του συγκροτήματος πέρυσι στην Τεχνόπολη.
  • SHARE
  • TWEET