Για την πορεία των ηχογραφήσεων της νέας τους δουλειάς μας ενημερώνουν οι Pearl Jam

23/12/2011 @ 09:57
Μία από τις πιο αξιοσημείωτες κυκλοφορίες που περιμένουμε μέσα στο 2012 είναι το δέκατο studio άλμπουμ των Pearl Jam.

Το 2011 το συγκρότημα ασχολήθηκε κυρίως με τον εορτασμό των 20 χρόνων από τον πρώτο του δίσκο, "Ten", και τώρα σκοπεύει να ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ μέχρι την άνοιξη.

Ο manager του συγκροτήματος δήλωσε πως ανυπομονούν να κυκλοφορήσουν τα νέα τραγούδια, ενώ πριν μερικούς μήνες πριν ο μπασίστας του σχήματος, Jeff Ament, είχε αποκαλύψει πως το συγκρότημα βρίσκεται στην μέση περίπου των ηχογραφήσεων.

Δεδομένου πως ο drummer Matt Cameron πλέον μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στους Pearl Jam και τους Soundgarden, αλλά και το ότι η μπάντα ταξιδεύει στο Los Angeles για τις ηχογραφήσεις, η διαδικασία φαίνεται πως θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο απ' ό,τι περιμέναμε.

Ο κιθαρίστας του group, Mike McCready, έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την πορεία των ηχογραφήσεων σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Αυτή τη στιγμή συνθέτουμε το άλμπουμ και έχουμε επτά νέα κομμάτια. Θα δουλεύουμε πάνω στα υπόλοιπα μέχρι το Μάρτιο. Αυτό χωρίς αμφιβολία θα καθησυχάσει πολλούς θαυμαστές μας εκεί έξω».
  • SHARE
  • TWEET