Είναι αυτοί ο νέος κιθαρίστας και ο νέος drummer των Megadeth;

Σύμφωνα με φήμες, η νέα τετράδα είναι έτοιμη για τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου δίσκου

14/03/2015 @ 17:39
Σύμφωνα με φήμες τις οποίες αναμεταδίδει το Blabbermouth σε σχετικό ρεπορτάζ του, στον επερχόμενο δίσκο των Megadeth θα συμμετέχουν ο Chris Adler και ο Kiko Loureiro.

Ο Chris Adler είναι drummer και ιδρυτικό μέλος των Lamb Of God και θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους παίχτες στον τομέα του.

O Kiko Loureiro είναι κιθαρίστας των Angra σχεδόν από το ξεκίνημα της μπάντας μέχρι σήμερα και γνωστός για την βιρτουόζικη προσέγγισή του.

Εφόσον οι φήμες αποδειχθούν αληθείς, ο Adler αναμένεται να συμμετάσχει μόνο στις ηχογραφήσεις του δίσκου, οι οποίες θα να ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη, 17 Μαρτίου στο Nashville του Tennessee.

Το μόνο που μένει λοιπόν, είναι να επιβεβαιωθούν τα ονόματα του drummer και του κιθαρίστα που θα αντικαταστήσουν τους αποχωρήσαντες Shawn Drover και Chris Broderick, τουλάχιστον για τις ηχογραφήσεις του διαδόχου του προ διετίας "Super Collider".

Οι Megadeth είχαν συμπεριληφθεί με τρεις συνεχόμενες δουλειές τους στο μεγάλο αφιέρωμα με τα 100+10 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του ’90 που σας παρουσιάσαμε στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.
  • SHARE
  • TWEET