"Ετερόφωτος" θα λέγεται ο νέος δίσκος των Spectral Lore

Ακούστε το πρώτο δείγμα με τίτλο "The Sorcerer Above The Clouds"

08/03/2021 @ 07:04

Η ελληνική black metal μπάντα Spectral Lore ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ μέσω των I, Voidhanger με τίτλο "Ετερόφωτος" για τις 23 Απριλίου.

Μετά την συνεργασία τους με τους Mare Cognitum στο περσινό split "Wanderers: Astrology Of The Nine" οι Spectral Lore επανέρχονται με full length δίσκο μετά από επτά χρόνια και το "III", συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε το "Sentinel" σε μουσικό όσο και στιχουργικό επίπεδο. 

«Αν οι Spectral Lore όρισαν το "Sentinel" ως επικό και μεταβατικό black metal, μουσική που εμπνέει το πνεύμα του πολεμιστή μέσω της οποίας φτάνει στην πνευματική μετάβαση, το "Ετερόφωτος" βαδίζει σε παρόμοια συναισθηματικά μονοπάτια με μεγαλύτερη ωριμότητα και συνείδηση, και μπορεί να παρουσιαστεί ως ένα σχόλιο στον νεανικό ενθουσιασμό του προκατόχου του, ένας επαναπροσδιορισμός που δεν στοχεύει σε έναν ειρηνικό συμβιβασμό, αλλά στην ενίσχυση της ανάγκης για επαναστατική, προμηθειακή πράξη. Υπό αυτό το πλαίσιο, είναι τόσο ένας black metal όσο και anti-black metal δίσκος την ίδια στιγμή. Στολισμένο με έναν μυστήριο και βαθυστόχαστο εξώφυλλο, πίνακα του Ιταλού Alessandro "Sicioldr" Bianchi, το "Ετερόφωτος" είναι το κάλεσμα των Spectral Lore για μια επανάσταση μέσω ριζοσπαστικής αυτό-ενδοσκόπησης. Επιθυμεί την αντίδραση στο παρελθόν ενώ διεκδικεί ό,τι ήταν δικαιωματικά δικό μας από την αρχή. Και εντέλει να δεί κανείς πέρα από τον Εαυτό: εκεί από όπου έρχεται το φως».

Ακούστε εδώ το πρώτο κομμάτι με τίτλο "The Sorcerer Above The Clouds" από τον επερχόμενο δίσκο. 

Παρκάτω μπορείτε να βρείτε το εξώφυλλο καθώς και το tracklist του "Ετερόφωτος".

spectral-lore-eterofotos-cover

1.Ατραπός
2.The Golden Armor
3.Initiation into the Mystery
4.The Sorcerer Above The Clouds
5.Apocalypse
6.Ετερόφωτος
7.Terean

  • SHARE
  • TWEET