Liam Gallagher: «Θα προτιμούσα να πυροβοληθώ στους όρχεις παρά να ακολουθήσω τη συμβουλή του Robbie Williams»

09/07/2013 @ 10:36
Το πρώην μέλος των Oasis και νυν των Beady Eye απάντησε στις δηλώσεις του Robbie Williams σχετικά με τον δεύτερο δίσκο των Beady Eye, "BE".

Ο Robbie Williams είχε δηλώσει ότι ο δίσκος θα ήταν καλύτερος αν είχε κάποια πραγματικά ρεφραίν. Ο Liam Gallagher απάντησε στην The Sun: «Δεν φτιάξαμε αυτόν το δίσκο για να ικανοποιήσουμε κάποιες απαιτήσεις. Πρόκειται για το δικό μας project. Ο Robbie Williams είπε ότι ο δίσκος είναι καλός, αλλά τα κομμάτια δεν έχουν ρεφραίν... Θα προτιμούσα να πυροβολήσω τον εαυτό μου στους όρχεις παρά να ακολουθήσω τη συμβουλή του».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Liam Gallagher αποκάλυψε ότι δεν ακούει μουσική άλλων καλλιτεχνών: «Δεν ακούω άλλη μουσική, οπότε δεν αντλώ την έμπνευσή μου από κανέναν άλλον. Αν και ίσως θα έπρεπε να πάρω ένα iPod...».

Η βεντέτα μεταξύ των αδερφών Gallagher και του Robbie Williams ξεκινάει από παλιά, στα '90s, όταν τα αδέρφια μιλιούνταν μεταξύ τους και ήταν ακόμη μέλη των Oasis. Ο Noel Gallagher είχε αποκαλέσει τον Williams «αυτός ο χοντρός χορευτής από τους Take That».
  • SHARE
  • TWEET