Δύο μέλη των Goodbye to Gravity ανάμεσα στα θύματα της φωτιάς

Οι κιθαρίστες Vlad Telea και Mihai Alexandru είναι ανάμεσα στους 27 νεκρούς της τραγωδίας στο Βουκουρέστι - Σε κρίσιμη κατάσταση οι άλλοι δύο

31/10/2015 @ 20:32
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ρουμανικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, ανάμεσα στα θύματα της απίστευτης τραγωδίας στο Βουκουρέστι, είναι και δύο μέλη της metal μπάντας Goodbye to Gravity.

Οι κιθαρίστες Vlad Telea και Mihai Alexandru (τους βλέπετε στη φωτογραφία) δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τη φωτιά που ξέσπασε στη διάρκεια συναυλίας της μπάντας τους σε nightclub της πόλης, και κόστισε τη ζωή σε 27 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραγουδιστής Andrei Galut είναι σε κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα στο 45% του σώματός του και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ και ο μπασίστας Alex Pascu φέρεται να έχει εγχειριστεί, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχουν νεότερες πληροφορίες.

Η φωτιά ξέσπασε όταν ένα πυροτέχνημα (δείτε την παρακάτω φωτογραφία) χτύπησε στην οροφή με αποτέλεσμα δύο κολώνες από αφρώδες υλικό να πάρουν φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε λόγω της ξύλινης κατασκευής του κτίσματος. Tα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρώην εργοστάσιο που είχε μετατραπεί σε rock club, με δύο μόλις εξόδους, μία εκ των οποίων ήταν κλειδωμένη και την έσπασαν όσοι προσπαθούσαν να βγουν έξω.

romania-tradegy2
  • SHARE
  • TWEET