Marilyn Manson: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Ο τραγουδιστής είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα

26/05/2021 @ 11:19

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, το Αστυνομικό Τμήμα του Gilford στο New Hampshire έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του Marilyn Manson.

Η ανακοίνωση, δηλώνει πως o Manson είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν σχετίζονται με το πλήθος καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, αλλά με μια επίθεση εναντίον φωτογράφου που έλαβε χώρα σε συναυλία του μουσικού στην περιοχή το 2019.

Επιπρόσθετα, όταν ζητήθηκαν περισσότερες πληροφορίες από την αστυνομία του Gilford για το περιστατικό, αυτή ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο κύριος Brian Warner (δηλ. ο Marilyn Manson), o ατζέντης του και ο νομικός του εκπρόσωπος, γνωρίζουν για το ένταλμα εδώ και καιρό αλλά δεν έχουν επιστρέψει στο New Hampshire ώστε να απαντήσουν στις κατηγορίες».

Αν και το ένταλμα εκκρεμμεί από τις 8 Οκτωβρίου 2019, το Α.Τ. δήλωσε πως το γνωστοποιεί τώρα επειδή όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση χωρίς να έχει λάβει απάντηση από τον Manson ή τον δικηγόρο του. Σε περίπτωση καταδίκης, ο Manson αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως το ένα έτος καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Την τρέχουσα χρονική περίοδο, ερευνώνται οι καταγγελίες εναντίον του μουσικού για άσκηση σωματικής βίας και κακοποίησης από τις αρχές του Los Angeles, με τον αριθμό των καταγγελουσών να έχει αυξηθεί, μετά την κατάθεση μήνυσης εναντίον του τόσο από την ηθοποιό Esme Bianco όσο και από την, επί χρόνια συνεργάτρια του μουσικού, Ashley Walters.

Δείτε επίσης:

Phoebe Bridgers: «O Marilyn Manson μου είχε πει πως διέθετε δωμάτιο βιασμού»

Ο Alice Cooper σχολιάζει τους ισχυρισμούς εναντίον του Marilyn Manson

  • SHARE
  • TWEET