Αποκλειστικό: Ακούστε το "Athanatoi Este" από το επερχόμενο live album των Rotting Christ

Το Rocking.gr παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα για τη χώρα το πρώτο τραγούδι από το "Lucifer Over Athens"

30/06/2015 @ 17:03
Το Rocking.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας το πρώτο τραγούδι που δίνεται στην δημοσιότητα από το επερχόμενο live album των Rotting Christ.



Πρόκειται για το "Athanatoi Este", η στουντιακή εκτέλεση του οποίου είχε συμπεριληφθεί στο "Sanctus Diavolos" που κυκλοφόρησε το 2004. Ο διπλός ζωντανά ηχογραφημένος δίσκος θα ονομάζεται "Lucifer Over Athens" και η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου, μέσω της Season Of Mist.

Οι ηχογραφήσεις προέρχονται από τις επετειακές ζωντανές εμφανίσεις της σπουδαίας ελληνικής black metal μπάντας τον Δεκέμβριο του 2013 στην Αθήνα. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ανταπόκριση του Αντώνη Κονδύλη από την συναυλία της 7ης Δεκεμβρίου.

Οι Rotting Christ πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά το ερχόμενο Σάββατο, κατά την τρίτη ημέρα του Rockwave Festival, ενώ από τις αρχές Μαΐου έχουν μπει στο studio για τις ηχογραφήσεις του διαδόχου του "Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού", που αναμένεται να βγει στην αγορά στις αρχές της ερχόμενης χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και προ-παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Rotting Christ Facebook Page
Season Of Mist Facebook Page
Rotting Christ Shop

  • SHARE
  • TWEET