Δελτίο Τύπου για τις συναυλίες των Kamelot και Firewind σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

03/04/2008 @ 07:50
H επιστροφή των Kamelot στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά "Gost Opera - the second coming", που μόλις κυκλοφόρησε να εκτινάσσεται στα album charts παγκοσμίως, το συγκρότημα είναι έτοιμο για την ευρωπαϊκή του περιοδεία που ξεκινά στις 4 Απριλίου με την ονομασία ‘Rule the World Tour’.



Πριν ακόμα ξεκινήσουν, οι περισσότεροι σταθμοί της περιοδείας τους στην Ευρώπη είναι sold out. Στις εμφανίσεις τους θα παίξουν κομμάτια απο την μεγάλη δισκογραφική τους πορεία με επίκεντρο τον ομότιτλο δίσκο τους που μόλις κυκλοφόρησε. Διαβάστε περισσότερα στο www.kamelot.com.

Μαζί τους οι «δικοί μας» Firewind που έχουν αποδείξει την αξία τους χρόνια τώρα! Με τον δίσκο τους "The Premonition" να έχει μόλις κυκλοφορήσει και να παίρνει τις καλύτερες κριτικές απο όλα τα media, ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις δύο ελληνικές βραδιές. Ετοιμαστείτε να ακούσετε τα εκπληκτικά riffs του Gus G. - του μοναδικού Έλληνα κιθαρίστα με δικό του μοντέλο κιθάρας (signature model) από την ESP, τη γνωστότερη ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρία μουσικών οργάνων - riffs, που σίγουρα θα σας απογειώσουν. Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο site της μπάντας www.firewind.gr.



Τις βραδιές θα αvοίξουν οι Forever Slave, οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας πάνω στην κυκλοφορία του νέου δίσκου τους "Tales for Bad Girls" για να ακούσουμε φρέσκους gothic ήχους σε συνδυασμό με τα αγγελικά φωνητικά της υψιφώνου Lady Angellyca. Διαβάστε περισσότερα για την πορεία τους στο site τους www.foreverslave.com.

Το καραβάνι των Kamelot + Firewind + Forever Slave θα σταθμεύσει και στη χώρα μας στις 16 και 17 Απριλίου σε Αθήνα (Fuzz club) και Θεσσαλονίκη (Υδρόγειος live) αντίστοιχα.

Οι συναυλίες θα αποτελέσουν ένα υπερτετράωρο φεστιβάλ. Για το λόγο αυτό οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν στις 19:30 με στόχο να ολοκληρώσουμε έως τις 11:30.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Metropolis, Village, Metal Era, Rockstar.
Θεσσαλονίκη: Metropolis, Village, Steel Galery Records, Musicland, Alone.
  • SHARE
  • TWEET