Δείτε το video του "Satisfied" από το νέο album του Tom Waits

11/11/2011 @ 12:01
Το πρώτο video από το νέο άλμπουμ του Tom Waits, "Bad As Me", δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για το τραγούδι "Satisfied", στο video του οποίου βλέπουμε τον Waits να χορεύει στην αυλή του, ενώ παράλληλα η ασπρόμαυρη εικόνα αποτυπώνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των κομματιών του.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Jesse Dylan, τον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο του Bob Dylan, ενώ κιθάρα στο κομμάτι αυτό παίζει ο Keith Richards των Rolling Stones.

«Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να του μοιάζει», δήλωσε ο Waits πρόσφατα, αναφερόμενος στον Richards. «Γράφαμε τραγούδια μαζί για ένα διάστημα και ήταν διασκεδαστικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναγράψει τραγούδια με κάποιον άλλον, πέραν από τη γυναίκα μου, άρα ήταν μοναδική εμπειρία και κάπως τρομακτική στην αρχή. Δε θυμάται τίποτα, ούτε σημειώνει κάτι. Λοιπόν θα παίζαμε για μία ώρα και μετά θα φώναζε μέσα στο δωμάτιο "γραμματέα!". Και εγώ κοιτούσα γύρω μου. "Γραμματέας; Ποιός είναι ο γραμματέας;". Και το έλεγε ξανά, δείχνοντας εμένα αυτή τη φορά. Υποτίθεται ότι έπρεπε να έχω γράψει οτιδήποτε είχαμε πει ή είχαμε ονειρευτεί ή είχαμε παίξει. Και τότε συνειδητοποίησα πως χρειαζόμασταν κάποιον ενήλικα στο δωμάτιο. Ποτέ δεν ήμουν αυτός που θεωρείτο ενήλικας. Μου έδινε μία ενδιαφέρουσα δυναμική».

  • SHARE
  • TWEET