Πληροφορίες για το νέο δίσκο των Thorns

Διαβάστε τη δήλωση του ιθύνοντα νου Snorre Ruch

26/10/2023 @ 15:24

Όπως φαίνεται, οι Thorns βρίσκονται σε τροχιά κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου δεύτερου δίσκου τους.

Το επιδραστικό νορβηγικό avant-garde black metal σχήμα, είχε κυκλοφορήσει το κλασικό ομότιτλο ντεμπούτο του το 2001, και πλέον, σύμφωνα με τον ιθύνοντα νου Snorre Ruch, το δεύτερο άλμπουμ βρίσκεται και επίσημα καθ' οδόν.

Ο Snorre, που κατά γενική ομολογία πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό με τη διαμόρφωση του χαρακτηριστικού black metal riffing, μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο μήνυμα των Νορβηγών avant-garde black metallers Slagmaur μέσω του Metal Injection:

Ανθρώπινα ζωύφια ετοιμαστείτε να κρυφτείτε!

«Επιτέλους, το πολυπόθητο δεύτερο άλμπουμ των Thorns, το άπειρο και απόλυτο αποκορύφωμα της πλήρους μοναδικότητας του metal μύθου πρόκειται να καταβροχθίσει τον πλανήτη σας! Από το περιστρεφόμενο Sagittarius A-Hole που εξελίσσεται σε Sagittarius B-Star, έχει αφεθεί κατά μήκος του Milky Way, από το νεκρό του επίκεντρο και έρχεται προς το μέρος σας! Ο Aldrahn και ο Snorre στα φωνητικά, με συμμετοχή από τον Dr. Von Hellreich των Slagmaur και ειδικούς καλεσμένους τους Satyr και The Sulphur Sisters, θα γεμίσουν τα πρωτόγονα αυτιά σας με ασύλληπτες αλήθειες!»

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το νέο άλμπουμ των Thorns, που είναι έτοιμο εδώ και εννέα χρόνια σύμφωνα με τον συνιδρυτή των Νορβηγών Slagmaur, General Gribbsphiiser,  θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία των Peaceville και Moonfog Records.

Επιπρόσθετα, οι Slagmaur ανακοίνωσαν επίσης πως στο φεστιβάλ Unholy Congregation που θα λάβει χώρα στο Βέλγιο στις 1-2 Δεκεμβρίου, θα εμφανιστούν σε μια ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση οι Thorns ως προσκεκλημένοι τους!

Σημειώνεται πως σε συνέντευξή του με τον Αποστόλη Ζαμπάρα, ο ντράμερ των Satyricon, Frost, είχε αναφέρει επίσης πως το νέο άλμπουμ των Thorns είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό.

  • SHARE
  • TWEET