O Damian Wilson νέος τραγουδιστής των Arena

Ο έμπειρος frontman αντικαθιστά τον Paul Manzi

15/07/2020 @ 13:09

Οι Βρετανοί progressive rockers Arena ανακοίνωσαν την αντικατάσταση του Paul Marzi από τον Damian Wilson.

Αρχικά, με μια ανακοίνωσή τους την Δευτέρα ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Marzi, ο οποίος ήταν και ο τραγουδιστής της μπάντας την τελευταία δεκαετία, έχοντας συμμετάσχει στους δίσκους "The Seventh Degree Of Separation" (2011), "The Unquiet Sky" (2015), "Double Vision" (2018).

H αιτία της αποχώρησής του, ήταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Clive Nolan, πληκτρά της μπάντας, ο υπερβολικός χρόνος που αφιέρωνε στην μπάντα εξαιτίας των περιοδειών και των ηχογραφήσεων, και που ο Marzi στερούταν από την προσωπική του ζωή.

Χθες, με νέα ανακοίνωση του, ο Nolan ανακοίνωσε πως ο Damian Wilson των Headspace, πρώην τραγουδιστής των Threshold, Landmarq, με διαρκείς συμμετοχές στους Ayreon και έτερο μισό των Damian Wilson & Adam Wakeman, αναλαμβάνει πόστο τραγουδιστή στην μπάντα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη μας ευχαρίστηση καλωσορίζουμε τον Damian Wilson ως το νέο τραγουδιστή των Arena. Οι περισσότεροι θα τον γνωρίζουν ήδη ως ένα φανταστικό τραγουδιστή, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φέρει κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο στην μπάντα.

Γνωρίζουμε τον Damian εδώ και περίπου 25 χρόνια, και η ιδέα να τραγουδήσει για τους Arena υπήρξε, στην πραγματικότητα, πιθανή στο παρελθόν, αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να συμβεί αυτό εκείνη την περίοδο. Ωστόσο, αφού ο Paul αποφάσισε τώρα να προχωρήσει, φαίνεται ότι έχουμε κάνει πλήρη κύκλο, και ήρθε η σωστή στιγμή!

Οι ηχογραφήσεις για το νέο άλμπουμ "Theory of Molecular Inheritance" με τον Damian στα φωνητικά, θα ξεκινήσουν σύντομα, αλλά η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει λόγω του κορονοϊού.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσουμε το νέο μας άλμπουμ μόλις μπορέσουμε».

  • SHARE
  • TWEET