Οι Threshold ανακοινώνουν νέο τραγουδιστή

Χωρίζουν οι δρόμοι των Βρετανών progressive metallers με τον Damian Wilson

27/03/2017 @ 20:26

Χωρίζουν οι δρόμοι των Threshold με τον τραγουδιστή Damian Wilson. Το συγκρότημα από το Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξε να «γυρίσει σελίδα» με τον frontman να σέβεται την απόφαση των πρώην συνοδοιπόρων του.

Ο Wilson διετέλεσε τραγουδιστής των Threshold στα πρόσφατα άλμπουμ "For The Journey" και "March Of Progress", όπως και στις πρώτες δουλειές του συγκροτήματος στη διάρκεια της δεκαετίας του ‘90, το ντεμπούτο "Wounded Land" και το "Extinct Instinct".

«O Damian Wilson ήταν ένας εξαιρετικός frontman και οι Threshold θέλουν να τον ευχαριστήσουν και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του εγχειρήματα», αναφέρει ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Νέος frontman των Threshold θα είναι ξανά ο Glynn Morgan, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος από το 1994 έως και το 1996.

Να θυμίσουμε πως ο Morgan κρατούσε το μικρόφωνο των Threshold στο άλμπουμ "Psychedelicatessen" του 1994 και επέστρεψε το 2008 για να ηχογραφήσει ορισμένα κομμάτια για το box set "Paradox".

«Πετούσα στα σύννεφα μετά από το τηλεφώνημα τους. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να ξαναδουλέψω με τον Karl και τον Richard, όντας μέλος αυτής της ξεχωριστής μπάντας. Αδημονώ για το ξεκίνημα των ηχογραφήσεων του νέου άλμπουμ με το νέο υλικό να με έχει, ήδη, ενθουσιάσει», δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη ο Morgan.

  • SHARE
  • TWEET