DVD από τις εμφανίσεις τους στο Wacken Open Air θα κυκλοφορήσουν οι Saxon

11/11/2011 @ 11:50
Ένα νέο live DVD θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του επόμενου έτους οι Saxon.

Το "Heavy Metal Thunder Live: Eagles Over Wacken" θα περιέχει αποσπάσματα από εμφανίσεις του συγκροτήματος στο γερμανικό φεστιβάλ Wacken Open Air.

«Και οι πέντε συναυλίες που δώσαμε στο διάστημα από το 2002 έως το 2009 είναι μέσα. Αλλά δε μπορούσαμε να βάλουμε πέντε ολόκληρες εμφανίσεις, γιατί ακόμη και εγώ θα βαριόμουν!», σχολιάζει ο τραγουδιστής του σχήματος, Biff Byford. «Η πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή του 2009, καθώς ήταν η 20η επέτειος του Wacken και η 30η δική μας. Παρουσιάσαμε τραγούδια από όλα τα studio άλμπουμ μας, αυτά που είχαν επιλέξει οι οπαδοί μας. Και το κάναμε ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο άλμπουμ μας και καταλήγοντας στο ντεμπούτο μας, το "Saxon"».

Σε άλλα νέα, ο Byford αποκάλυψε πως οι Saxon δουλεύουν πάνω σε έναν unplugged δίσκο. «Τα κομμάτια που δουλεύουμε δεν είναι απαραίτητα οι επιτυχίες μας, αλλά τραγούδια που θα ακούγονται ωραία σε unplugged μορφή», τόνισε. «Σίγουρα θα κάνουμε ένα άλμπουμ, αν και δεν ξέρω πώς θα κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Ίσως θα είναι bonus CD μαζί με το νέο studio άλμπουμ».
  • SHARE
  • TWEET