Bruce Springsteen, Lady Gaga, Black Keys και άλλοι στη σκηνή με τους Rolling Stones

19/12/2012 @ 12:09
Το Σάββατο το βράδυ οι Rolling Stones έδωσαν την τελευταία προγραμματισμένη συναυλία τους για τους εορτασμούς των 50 ετών τους ως συγκρότημα, στο New Jersey.

Η μπάντα υποδέχθηκε μία σειρά από ξεχωριστούς καλλιτέχνες στη σκηνή, με πρώτη την Lady Gaga, η οποία τραγούδησε μαζί τους το "Gimme Shelter".

Ο Jagger αφιέρωσε το "Wild Horses" στα θύματα της τραγικής πολλαπλής δολοφονίας που συνέβη στο Κονέκτικατ, λέγοντας στο κοινό: «Θέλω να στείλω την αγάπη μας και τα συλλυπητήριά μας στους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους χθες.»

Στο τραγούδι "Going Down" στη σκηνή ανέβηκαν ο John Mayer και ο Gary Clark Jr, ενώ λίγο αργότερα το πρώην μέλος της μπάντας,  ο κιθαρίστας Mick Taylor έπαιξε με τους υπόλοιπους Stones το "Midnight Rambler".

Οι Black Keys συμμετείχαν στη διασκευή του Bo Diddley, "Who Do You Love", και λίγο μετά ο Bruce Springsteen ερμήνευσε με το συγκρότημα το "Tumbling Dice".

Ο Jagger χαιρέτησε το κοινό φωνάζοντας «Αυτή ήταν η τελευταία συναυλία αυτής της περιοδείας, ελπίζω να σας ξαναδούμε σύντομα», μία ατάκα που ενίσχυσε τις φήμες που θέλουν τους Rolling Stones να συνεχίζουν να δίνουν συναυλίες και μέσα στο 2013.

Αναλυτικά το setlist της μοναδικής αυτής βραδιάς ήταν:

Get Off Of My Cloud
The Last Time
It's Only Rock & Roll (But I Like It)
Paint It Black
Gimme Shelter (με τη Lady Gaga)
Wild Horses
Going Down (με τους John Mayer & Gary Clark Jr.)
Dead Flowers
Who Do You Love (με τους Black Keys)
Doom And Gloom
One More Shot
Miss You
Honky Tonk Women
Before They Make Me Run
Happy
Midnight Rambler (με τον Mick Taylor)
Tumbling Dice (με τον Bruce Springsteen)
Start Me Up
Brown Sugar
Sympathy For The Devil

Encore:
You Can't Always Get What You Want (με την χορωδία Trinity Wall Street Choir)
Jumpin' Jack Flash
Satisfaction



  • SHARE
  • TWEET