Αποχώρησε η τραγουδίστρια των Flyleaf, Lacey Sturm

23/10/2012 @ 10:23
Η -για πάνω από μία δεκαετία- τραγουδίστρια των Flyleaf, Lacey Sturm, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το συγκρότημα. Η αντικατάστασή της έγινε άμεσα από την τραγουδίστρια των Vedera, Kristen May.

Οι Flyleaf θα συνεχίσουν με τη νέα τραγουδίστρια την προώθηση του νέου τους άλμπουμ  "New Horizons", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτώβριου.

Ο μπασίστας των Flyleaf, Pat Seals, έκανε δήλωση σχετικά με την αποχώρηση: «Την ώρα που οι Flyleaf  μπαίνουν σε μία καινούργια εποχή και σας παρουσιάζουμε τον τρίτο μας δίσκο, "New Horizons", πρέπει να ανακοινώσουμε στους θαυμαστές μας πως η Lacey αποχώρησε από τη θέση της τραγουδίστριας.»

«Για να συνεχίσουμε με το "New Horizons", ο Sameer, ο Jared, ο James, και εγώ επιλέξαμε την Kristen May, πρώην τραγουδίστρια των Vedera, ώστε να συνεχίσει στη θέση που έμεινε κενή.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο αυτό κεφάλαιο στην ιστορία των Flyleaf και ελπίζουμε πως και οι θαυμαστές μας θα μας συνοδεύσουν, όσο συνεχίζουμε την πορεία μας και προσπαθούμε να φέρουμε ελπίδα και έμπνευση μέσα από τη μουσική μας.»

Η Lacey Sturm με τη σειρά της έβγαλε μία ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζει πως οι βασικοί λόγοι αποχώρησης είναι η γέννηση του πρώτου της γιου, αλλά και το πρόσφατο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε ο μηχανικός ήχου της μπάντας, Rich Caldwell, το οποίο του στοίχησε τη ζωή. Μετά από αυτό, η Sturm αποφάσισε να αποχωρήσει ώστε να  επικεντρωθεί περισσότερο στην καθημερινότητά της, κάτω από το μότο "Memento Mori".
  • SHARE
  • TWEET